2777
2789

سلام بچه ها دختر دو سال و هشت ماهم همیشه تو حموم خودش بازی می‌کنه منم بیرون میشینم یا پیشش وایمیستم تموم ک شد میشورم میبرمش این بار گفتم تو وان بازی کن زود چای بریزم بیام فاصله آشپزخونه تا حموم هم خیلی کمه اومد دم در حموم گف بیا اینجا چاییتو بخورا گفتم باشه رفتم پیشش موقع برگشتش درست جلو چشم خودم سر خورد با سر زمین کلی گریه کرد ولی گف بازم بازی میکنم حموم الان میگه سرم درد نمیکنه ولی من کلی گریه کردم استرس و عذاب وجدان دارم😭😭

عزیزم با خودت اینجوری نکن و خودتو سرزنش نکن چون ممکنه حتی کنارشم باشی بیفته.

خداروشکر ک سالمه

چون سرامیک لیزه و خیس بشه خیلی لیزتر میشه دفعه بعد بیشتر مراقبش باش و کنارش بمون تا آخرش.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دو ساله رو ول نمیکنن اونم برای کار غیرضروری...

اشکال نداره فقط نخوابه هوشیاریش رو چک کن ....بالا بیاره وحالت گیجی داشته باشه خطرناکه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

الان خودت رو ناراحت نکن خداروشکر چیزی نشده ولی خدایی بچه دوساله رو تو حموم نمیذارن برن چای بریرن آدم بزرگش تو حموم احتمال داره سر بخوره چه برسه کوچولو حالا ببرش بیرون آروم سرش رو ماساژ بده و لصفا منبعد چای رو زمانی بخور که از کوچولو مطمئنی

اصلا عیبی نداره

تا بچه ها بزرگ شن هزار تا از این اتفاقا میفته مگه ما خودمون کم به درو دیوار خوردیم

ولی عزیزم دیگه نذار تنهایی تو حموم بمونه علاوه بر لیز خوردن خب سرما میخوره اینجوری در باز بمونه اون خیس باشه

برو خودت تو حموم

من میرم تو حموم میشینم دخترم اب بازی میکنه بعد میشورمش میارمش بیرون

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
اصلا عیبی نداره  تا بچه ها بزرگ شن هزار تا از این اتفاقا میفته مگه ما خودمون کم به درو دیوار خ ...

سریع اومدم پیشش آخه تو حموم زیاد دوست داره بازی کنه منم همش نمیتونم سرپا بمونم همونجا جلوی حموم یا داخلش میشینم

بچه دو ساله رو ول نمیکنن اونم برای کار غیرضروری... اشکال نداره فقط نخوابه هوشیاریش رو چک کن ....بال ...

ول نمیکنم ک تازه گذاشتمش حموم گفتم وایسا زود اومدم ولی درسته اشتباه کردم خاک تو سرم

الان خودت رو ناراحت نکن خداروشکر چیزی نشده ولی خدایی بچه دوساله رو تو حموم نمیذارن برن چای بریرن آدم ...

همیشه نمیکنم ک همیشه باهم تو حموم بازی می‌کنیم یا کنارش میشم امروز اصلا یهویی شد حمومونم کوچیکه

ول نمیکنم ک تازه گذاشتمش حموم گفتم وایسا زود اومدم ولی درسته اشتباه کردم خاک تو سرم

حالا عمدی که نبوده انسان ممکن الخطاست خداروشکر چیزیم نشده بچه های منم انقد افتادن...

یه بار داشتم با همسایه حرف میزدم بچه ش بسیار بیش فعال وبی تربیته محکم بچه ۲سالمو هول داد سرش  خورد رو اسفالت سرش از پشت به اندازه یه نخود شکست سنگ رو اسفالت بود تا صبح نخوابیدم کشیک دادم هنوزم او قسمت سرش لکه هست طفلی چقدددد گریه کردددد چقد رنگش پرید

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
سریع اومدم پیشش آخه تو حموم زیاد دوست داره بازی کنه منم همش نمیتونم سرپا بمونم همونجا جلوی حموم یا د ...

عیبی نداره زیاد پیش میاد من پسرم کوچولو بود از دستم سر خورد سرش خورد لبه کمد

انقدر خودم  گریه کردم دوروز افسردگی داشتم😂😂😂

فقط چک کن سرش اون قسمت که ضربه خورده فرو نرفته باشه اگه حالش بهم نخورد چیزی نیست نگران نباش😘😘

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
همیشه نمیکنم ک همیشه باهم تو حموم بازی می‌کنیم یا کنارش میشم امروز اصلا یهویی شد حمومونم کوچیکه

ایرادی نداره بچه ایفدر باید بخور زمین پاشه تا بزرگ شه از این به بعد بیشتر دقت کن

2810