2777
2789
عنوان

ژینا دقیقا چش شده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 93 پست
اسم دیگه ژینا معنیش گل هم معنی میده  گل من کرده  به کردی هم میشه زندگی بخش  که رو ...

ب اینا ربط ندارد ...شادمهر دیگه ژینا رو آدم حساب نمیکنه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داستان از این قرار قبل رفتن شادمهر از ایران این دو باهم دوست بودن قرار بود شادمهر اقامت گرفت ژینا رو هم ببره ولی ی مدت از نبودن شادمهر گذشت ژینا با ی پیر مرد پولدار ازدواج کرد شامهر امریکا داشت دیپرت میشد که با همسرش اشنا شد به واسه همسرش تونست اقامت بگیره ,ژینا از همسر اولش جدا شد و با همسر دومش ازدواج کرد که ی بچم داره, از اونم جدا شد مدام توو پیج اینستا شادمر اتفاقا کامنت میزاشت ولی شادمعر جواب نمیداد حتی در حد لایک,, نهایت شادمهر اقامت امریکاشو مدیون خانومشه مگه نه اون موقعه باید دست از پا درازتر برمیگشت ایران

خود شادمهرم تنش میخاره😂 ولی خدایی از نظر من خیلی آدم باکلاسو با لولی بود اول که سایت شرط بندی زد گ ...

چه گندی زد وا؟ 

ملت براش حرف در اوردن 

به زور میخواید بگید منظوری هست 

خب دوسش داشت از منو تو نمیترسید میومد میگفت😑

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ب اینا ربط ندارد ...شادمهر دیگه ژینا رو آدم حساب نمیکنه .

کاش حساب نمی‌کرد غیر مستقیم هم اینکار میکرد پنج روز قبل تولدش ویدیو زمانی که با ژینا بوده نشونی داره منتشر نمی‌کرد 

وقتی ژینا بازم معنی. گل داره تو آهنگ عوض میکرد باز گل من نباید میزاشت میتونست بزار ستاره من 

یه جور با دست پس‌میزنه با پا پیش میکشه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
دارک چرا 😐😂  نه عراق نیس

هیچی بابا همینجوری پروفایل کره ای امضا عربی تعجب کردم پرسیدم به دل نگیر

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
هیچی گنده خاصی نزده فقط زن داره😂

خب میتونه مثل همه ی آدم ها زندگی مشترک رو تموم بکنه نمیتونه؟ 

چون ازدواج کرده تا آخر عمر محکوم به زندگیه؟

حق نداره برای زندگیش تصمیم بگیره؟ الان به زور به خاطر حرف مردم با زنشه یعنی؟

میدونی من چی میگم ؟ اگه ژینا رو دوست داشت الان پیش ژینا بود نه زنش 

الانم پیج خانومشو ببینی ، یسره تو گشت و گذارن

اومده تو کنسرت ژینا رو حذف کرده نمیبینن 

رسما حذفش کرد 

بعد گیر دادن به ویولن 

انگار پسر ۱۵ سالس نشونه بده

طرف ۵۰ سالشه از روی هورمون کار انجام نمیده که

اومده تو کنسرت ژینا رو حذف کرده نمیبینن  رسما حذفش کرد  بعد گیر دادن به ویولن  انگ ...

شادمهر دیگه اصلا ژینا رو آدم حساب نمیکنه .. ژینا هم داره خودکشی می‌کنه بلکه دیده بشه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...