2777
2789
عنوان

ژینا دقیقا چش شده😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2610 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادمهر ول کرده مردم ول نمیکنن

فقط حرف درست میکنن

شادمهر اصلا اینطوری نیست برا همین اصلا توجه ای نمیکنه ب حرف مردم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

شادمهر اصلا محلش نمیده ، خیالتون راحت ... 

ویولون هم سن ژینا روش نیست ، ژینا الکی میگه سن تولد من روش هست ، ژینا متولد ۵۹ 

روی ویولون ۵۸ نوشته ..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
زنش مگه ني ني سايتيه از هرچيزي داستان بسازه؟ دور ور هنرمندا هيشع اين داستانا هست هروز بايد طلاق مي ...

ما از شایعه نمیگیم 

از واکنش عشقولانه ی شادمهر به ژینا میگیم 

هنرمندانی که میگی نسبت به عشق شون متعهد و و فادار میمونن 

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
فقط اون احمقایی که میان تو کامنتا میگن کاش ی روزی به هم برسن  بابا طرف جوون بوده یه خطایی کرده ...

والا

اگه هم حرفی بزنه ژینا

مردمن ک دارن هواییش میکنن

وگرنه شادمهر ک داره زندگیشو میکنه

بی حاشیه

حالا مردم هی حاشیه میسازن

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری
شادمهر تو کنسرتش گفت ژینا تموم شده که

تموم شده برا همین اهنگ ژینارو کلا تغییر داد 

بزرگش میکنن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ما از شایعه نمیگیم  از واکنش عشقولانه ی شادمهر به ژینا میگیم

چه واکنشی نشون داده؟😮

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤