2777
2789
۴ ساله اینجاییم ولی کرایه زیادی میدم 

چون چهارساله باخودتونه مطمنا ولی از بنگاه دار بپرس

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۴ ساله اینجاییم ولی کرایه زیادی میدم 

کاری ندارن اصلا چقد اجاره میدی 

چون شما استفاده میکنی باید خودت درست کنی ما هر چی خراب میشد خودمون درست میکردیم

از بنگاه دارتون بپرس هر چی اون بگه

اگه هزینه زیاد باشه شاید نصف نصف قبول کنن 

خوبه والا همه چیو خراب میکنید صاحب خونه باید درست کنه اون اجاره ک میدید فقط خرج خرابکاریا میشه منظ ...

عزیزم اجاره یه خونه الان کمتر از ۸میلیون نیست !

کل تعمیراتی که بعضی از صابخونه ها بعد از جابه جایی انجام میدن حتی اندازه اجاره یه ماه هم نیست 

ما خودمون هر جا رفتیم همون اول غالبا سرویس شده تحویل گرفتیم و تحویل دادیم 

اما نگم از خونه ای که هفته اول ابگرمکنش ترکید، لوله فاضلابش گرفته بود و...

یعنی مستاجره رفته بود صاحبخونه شیر الان رو یه چک نکرده بود ما هم همه رو همونجوری باز کردیم جلوش چشمش بهش دادیم روزی که میخواستیم بریم باز بستیم براش عصبانی شده بود که چرا شیر الات خودتون رو دارید میبرید!!!!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
طرف خونشو بفروشه بزاره بانک بیشتر سود میگیره دیگه 

با این تورم همون پول هم چند سال دیگه بی ارزش میشه 

تو محله ما خونه متری ۵بود خخخ الان پایین ۵۰نیست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

سلام

اگه پمپی که خراب بود تحویل گرفتین هزینه اش با صاحب خونه هستش و اگر سالم بود تحویل گرفتین و در زمان اسکان شما خراب شد با مستاجره،طبق قانون.

حتما" به مالک اطلاع بدین شاید به توافق برسین.

پمپ خونه ما که به تانکر نصبه و از شبکه مستقیم آب نمیکشه(چون رسوب ماسه و شن و گل میکشه و برای پمپ ضرر داره) هر سال خراب میشه و حداقل سیصد هزار تومان برای تعمیر ست کنترل خرج میکنیم البته خونه خودمونه.همسایه ها مون مستقیم از شبکه میکشن که مستاجرن هر دو سال حداقل دو میلیون پول تعمیر و گاهی تعویض میدن.بایستی توی قرارداد اجاره خونه ذکر کنین که هزینه تعمیر با چه کسی باشه.

موفق باشید.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).