2777
2789
عنوان

هفته۳۹و۲روزم طبق آن تی

91 بازدید | 9 پست

تاریخ۲۸زد زایمان رو بهداشت میگه برو معاینه بچه رسیده حیف بمونه مشکلی پیش بیاد من دوست دارم دردم خودش بیاداز یه طرف نگرانم واسترس زایمان دارم چه کنم دوشبه دردای خفیف پریودی کمر و شکم دارم ولی قطع میشه 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۹ هفته و ۵ روز سزارین کردم ی چند روزی بمونی بچه بهترم وزن میگیره چه ایرادی داره

من طبیعی ام

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
زیر نظر پزشک هستین ؟ ببینید پزشکتون نظرش چیه

پزشک نه یه بار رفتم کلا ولی ماما چرا

طبیعی را حتی تا 41 هفته زیر نظر پزشک نگه میدارن 

ولی اصولا تو 40 هفته زایمان میکنه 

پس زیر نظر پزشکت باش و الکی خودت و با حرف بهداشت ننداز تو سرم درد و اینا

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
پزشک نه یه بار رفتم کلا ولی ماما چرا

همان ماما هم باید این روزای اخر دایم چکابت کنه و تشخیص بده کی وقت زایمانه اگه تو پروسه زایمان قرار بگیری بهتر از اینه که با اامپول فشار زایمان کنی 

این روزها پیاده روی داشته باش 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
طبیعی را حتی تا 41 هفته زیر نظر پزشک نگه میدارن  ولی اصولا تو 40 هفته زایمان میکنه  پس ز ...

آره ولی ریسک مدفوع هم هست ،دومیم معاینه کردغروب نصف شب دردم گرفت ۳۸ههفته و۵روز اونم طبق سونو۵روز زودتر 

همان ماما هم باید این روزای اخر دایم چکابت کنه و تشخیص بده کی وقت زایمانه اگه تو پروسه زایمان قرار ب ...

آره میخوام خودش شروع شه دوروزه که دردکمر وشکم دارم پریشب خیلی حالم بد شد گفتم الانه برم بیمارستان 

همان ماما هم باید این روزای اخر دایم چکابت کنه و تشخیص بده کی وقت زایمانه اگه تو پروسه زایمان قرار ب ...

پیاده روی چندماه دارم هروزدرحدیک رب بایدبیشترش کنم