2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص اورژانسی هورمونیه.فکر کنم خطا بده تو نتیجه آزمایشت بزار بعد پریود و پاک شدنت برو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
مگه باید ناشتا بود 

نگفت ناشتا.گفت قرص اورژانسی خورده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
تا اونموقع اثرش میره؟

نه اثرش تا فردا نمیره.

معمولا تاجایی که میدونم چکاب روتین خون از جمله قند وچربی و تیروئید و  ویتامین دی ... اینا هست به همراه Lh ,fsh و گاهی amh اما اینکه دکتر برای شما چی نوشتن و اینکه قرص موثر یانه اطلاع ندارم عزیزم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
معمولا تاجایی که میدونم چکاب روتین خون از جمله قند وچربی و تیروئید و  ویتامین دی ... اینا هست ب ...

اوهوم منم سوالم همینه و نمیدونم صبح برم یا صبر کنم تا پایان پریود بعدی و بعد برم آزمایش بدم

تا فردا نه  تا دو سه هفته بعد که پریودمم تموم شه

تا اونموقع مشکلی نداره.ولی الان چرا.

معمولا تاجایی که میدونم چکاب روتین خون از جمله قند وچربی و تیروئید و  ویتامین دی ... اینا هست ب ...

قرصای ضد بارداری اثر  fsh  رو کم‌میکنن مقدارشو میارن‌پایین .رو نتیجه ازمایش تاثیر داره