2777
2789
عنوان

با این سن و اینکه خودم دارم مامان میشم ،مامانم پولامو میگیره 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 25 پست
ان شاءالله سالم به دنیا بیاد بچت  ولی من الان تو سن ۲۶سالگی حس میکنم برا ازدواج هم زوده چه برس ...

ایشالله خوشبخت و موفق باشی 

شرایط هرکسی فرق داره 

من دیدم صلاحیت مادرشدن دارم 

منم شما رو درک نمیکنم عزیزم ،الان چرا میای ب من میگی میتونی ،این حرفو تو ذهنت با خودت تکرار کنی😚

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله سالم به دنیا بیاد بچت  ولی من الان تو سن ۲۶سالگی حس میکنم برا ازدواج هم زوده چه برس ...

نگاه کنین این به سن نیست یکی در ۳۰ سالگی عاقل میشه یکی در ۲۰ سالگی به این ربط داره خانم باشه یک دختر  هست ۳۰ سالشه ولی عین بچه ۱۵ ساله اس یه دختر ۲۰ ساله هست که اخلاقش پخته و عین خانم سی سالس

ممنونم  😁😁😁شاید این حرف من بعدا به دردت خورد و تو ذهنت تکرار شد برا همین گفتم

تو ذهنم تکرار کنم ؟

چی رو ؟

ک زود ازدواج کردم و بچه دار شدم بدبخت شدم ،پشیمون میشم یا شدم؟😂

بنظرم شما ازدواج نکن صلاحیت نداری ذهنتون‌ اندازه دختر بچه ۱۵سالس 😚😉

ممنون میشم دیگه ریپلای نکنی❤️

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
نگاه کنین این به سن نیست یکی در ۳۰ سالگی عاقل میشه یکی در ۲۰ سالگی به این ربط داره خانم باشه یک دختر ...

اتفاقا این حرف شما از رو ناپختگیتون هست یه کلیشه ای رو حفظ کردید مثل طوطی تکرار میکنید  

مراحل رشد انسان ربطی به سن عقلی نداره انسان تا سنی  تفکر فضایی نداره و نمیتونه رویا پردازی کنه از یه سنی رویا پردازی میکنه تو هر سنی این مرحله رشد کامل و کامل تر میشه چیزی که انسان تو ۲۰سالگی تجربه میکنه با۲۵سالگی و ۳۰ سالگی فرق میکنه اگر یه مرحله از رشد و تجربه تو سن ۱۸سالگی رخ بده ما نمبتونبم اونو تو ۱۴سالگی تجربه کنیم مگه میشه عملکرد ذهن رو تغییر داد؟؟

وقتی یه دختر ۱۸ساله میگه من اندازه زن ۴۰ ساله و ۵۰ ساله میفهمم بدون اتفاقا هیچی نمیفهمه و حتی از سنشم کمتر میفهمه و اصلا آینده نگر نیست فقط جلو پاشو میبینه 

تو ذهنم تکرار کنم ؟ چی رو ؟ ک زود ازدواج کردم و بچه دار شدم بدبخت شدم ،پشیمون میشم یا شدم؟😂 بنظر ...

🤣😂

باشه 

اره منی که مطالعم بالاست و معتقدم تا انسان شناخت کافی از بچه دار شدن نداشته باشه نباید به دنیا بیاره (انسان یه اسب تربیت بخواد کنه کلی مطالعه میکنه ولی برا بچه ارزش قائل نیستن ۵تا کتاب مطالعه کنن ).و فکر پیشرفت و بهتر شدن و کسب مهارتم اشتباه کردم ولی اونی که کل زندگیش شوهر کردنه و بدون فکر به دنیا میاره اون عاقله 

دیگه هم جوابتو نمیدم تو دنیای خاله زنکی محدودت خوش باش 

🤣😂 باشه  اره منی که مطالعم بالاست و معتقدم تا انسان شناخت کافی از بچه دار شدن نداشته باشه ن ...

عزیزم حتما ی لیوان آب بخور 😚😘😘😘❤️❤️❤️

کتابم کم بخون ،این جوری ک من میبینم هم ذهنتو خراب کرده 

هم چشاتو کور کرده 😂😂😂

ندیدی نوشتم ریپلای نزن ؟🤓

اتفاقا این حرف شما از رو ناپختگیتون هست یه کلیشه ای رو حفظ کردید مثل طوطی تکرار میکنید   مراحل ...

شما هم  براساس علم رفتید جلو ولی مثلا یک دختر ۳۰ ساله هست که عین بچه ۱۵ ساله هست که هیچی از دار دنیا بلد نیست و فقط به سنش مینازه  که فقط سن زیاد کرده ویک دختر ۲۰ ساله هست که اونقد خانمه که زندگی رو هم دستش بدن میتونه  بگردونه و یکی هست ۳۰ سالشه هنوز درکی از زندگی متاهلی نداره 

شما هم  براساس علم رفتید جلو ولی مثلا یک دختر ۳۰ ساله هست که عین بچه ۱۵ ساله هست که هیچی از دار ...

بحث کردن فایده نداره چیزی که واضح هست و ثابت شده هست نیاز به توضیح نداره یکبار توضیح دادن حجت رو تمام میکنه 

موفق باشید دوست عزیز و گرامی