2777
2789
عنوان

چیکار کنم بابام بمیره?

299 بازدید | 27 پست

سر یه اتفاقی که واسم افتادم فهمیدم که باید برم پیش روانشناس و روانپزشک ،کلی قرص و دارو میخورم چندین ماهه ،ولی روانشناسم گفته تا باباتو نیاری اینجا ،هیچ مشکلی حل نمیشه.بابامم که نمیره پیش روانپزشک ،میگه خودتون مشکل دارید.وقتی سرکاره تا ساعت پنج همه چی عالیه وقتی میاد خونه یا پنجشنبهو جمعه ها خونه اس پدر مارو درمیاره !!!!همش کتکمون میزنه ،یه بار که به پلیس زنگ زدیم اینا ،گفتن که داداشت سندروم داونه ازتون جدا میکنیم میفرستیم بهزیستی  .ماهم که از ترس داداشمون دیگه زنگ نزدیم.

یکم از اخلاقای بابام بگم که فکر میکنه ما دشمنش هستیم .هر بار میریم خونه فامیل تحقیرم میکنه مثلا میگه مثل جن دها ارایش میکنه دخترم.روابطش با مامانم صفره .مامانم به‌زور تحملش میکنه.فامیل هامونم هیچکدوممون حمایت نمیکنن.پدربزرگمم بخاطر اینکه بابام همیشه اذیتشون میکرده مارو از ارث محروم کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😶😶 چند سالته؟ سعی کن روی خودت متمرکز شی آینده خودتو بسازی، بري سر کار و مستقل زندگی کنی

کنکوری هستم ،یه سال با استرس درس خوندم سر کنکورم اسیب دیدم بعد از اون اتفاق افسردگیم شروع شد.ازدوباره دارم تلاشمو میکنم ولی اینکه نمیتونم هیچکاری برای مادر و داداشم بکنم عذاب میکشم

کنکوری هستم ،یه سال با استرس درس خوندم سر کنکورم اسیب دیدم بعد از اون اتفاق افسردگیم شروع شد.ازدوبار ...

شما خیلی جوانی که بتونی برای اونا کاری بکنی اول خودت باید قوی و مستقل باشی

2810