2777
2789

حتی چند روز پیش خاله ام گفته بهش دختر همسایم خیلی خوشگله شبیه دیانا هست 

بعد مامانم دختر همسایشونو دیده

اوند بهم گفت اون دختره خیلی خوشگل و فلان فلان بوده من تعجب کردم چرا خواهرم گفته شبیه دیانا هست🤕

یه روز نیست اعتماد ب نفسم نابود نشه

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

چه مامان خوبی داری شما 😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده خب چرا اعتماد به نفس بجه رو داغون میکنین؟! 😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خیلی بده خب چرا اعتماد به نفس بجه رو داغون میکنین؟! 😭

اره بخدا من همین که یه ذره اعتماد ب نفس میگیرم نابودش میکنه مامانم و خواهر کوچیکم

تو روز غیر ممکنه به یکی از اعضای بدنم گیر ندن 

امروز مامانم بهم گفت تو خیلی ساده حالی من فکر میکردم فقط تو ساده حال هستی ولی فلانی از تو بدتره

🤧

عزیزم ببخشیدا ی بار گفت بگو دختر توام دیگه فتوکپی خودتم دیگه نگه .البته هیچ بنده خدا زشت نیست خوشگلی ...

وتقعا همه میگن شبیه مانانمم منم چند بار بهش اینو گفتم ولی بازم میگه من کجا مثل تو زشتم من اینطورم تو اونطوری😭

وتقعا همه میگن شبیه مانانمم منم چند بار بهش اینو گفتم ولی بازم میگه من کجا مثل تو زشتم من اینطورم تو ...

ببخشید اینو میپرسم ولی احیانا مامانتون مشکل روحی نداره یا یه همچین چیزی اخه عجیبه یه مادر ب دخترش اینطوری بگه

اره بخدا من همین که یه ذره اعتماد ب نفس میگیرم نابودش میکنه مامانم و خواهر کوچیکم تو روز غیر ممک ...

متاسفم واقعا 😔یه فکری به حال این قضیه بکن وگرنه قشنگ نابود میشی( خدای نکرده )

دوست من مامانش اینجوریه.....دوستم هم چهره ی خوبی داره هم اندامش خوبه.. هنرمنده.. خوش سر و زبونه، مهربونه... ولی اصلا اصلا خودشوو قبول نداره و همش از خودش ایراد میگیره

ببخشید اینو میپرسم ولی احیانا مامانتون مشکل روحی نداره یا یه همچین چیزی اخه عجیبه یه مادر ب دخترش ای ...

نه😂

ولی بعضی وقتا حس مسکنم ازم بدش میاد اعتماد ب نفسمو داغون میکنه ولی جهازمو داره بهترین و گرون فیمت ترین میکنه موندم جرا باهام اینجوری میکنه🤧🤧😂

متاسفم واقعا 😔یه فکری به حال این قضیه بکن وگرنه قشنگ نابود میشی( خدای نکرده ) دوست من مامانش ای ...

نابود شدم 

حتی نمیتونم بانانزدم رو در رو شم از بس اعتماد ب نفسم نابود شده🤧🤕

چقد درکت میکنم، ولی به من فامیل میگن قدت کوتاس، خیلی رو اعتماد بنفسم نقش داشت، انگار کورم خودم نمیدونم کسایی که این حرفارو میزنن از دل شکستن وتحقیر کردن یه نفر خوششون میاد  واقعا

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
نه😂 ولی بعضی وقتا حس مسکنم ازم بدش میاد اعتماد ب نفسمو داغون میکنه ولی جهازمو داره بهترین و گرون ف ...

خیلی بده ایکاش باهاش حرف بزنی چون حرفاش خیلی رو اعتماد بنفست تاثیر میذاره تا جاییم که میتونی توجه نکن