2777
2789
عنوان

پسری ک دوست داره .....

163 بازدید | 10 پست

از یه نفر شنیدم پسری که شما رو دوست داره وقتی میبینتون با دستش به مو هاش حالت میده ینی دستشو به سرش میکشه 

براتون پیش اومده ؟ یا شنیدید؟

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

آره حس میکنم روم کراش داره طرف اینکار رو هم میکنه اغلب پیش من .😪

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
پس به چیه  چن مورد رو دیدم ب محض اینکه میبینن ادمو اینکارو میکنن😁😅

کسی دوست داشته باشه میاد جلو بهت میگه و تلاش میکنه برای رابطه اتون.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نمیشه به همه نسبت داد  مثلا بچه من فراری بود ازم انگار میخواستم چیکارش کنم😈

فراری؟ مثلا من خودم با کسی ک برام مهمه اصلا نمیتونم دو کلمه صحبت کنم با بقیه راحتم ولی این رفتارو توی چن نفر دیدم از خواستگارامم بودن 

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
فراری؟ مثلا من خودم با کسی ک برام مهمه اصلا نمیتونم دو کلمه صحبت کنم با بقیه راحتم ولی این رفتارو تو ...

میگم برای هرکس فرق داره ایشون از من هنوزم فراریه‌ بعد چند وقت پیش اومده بود جلوی ماشین تکون نمیخورد😞چند روز پشت سر هم که میدیدیم همو تو بیمارستان اوایل هی میومد هی می ایستاد بعد کم کم شروع کرد به فرار کردن حالا دوباره تغییر رویه داد

دکتر کوچولو