2777
2789

خیلی تنهاس مدام بهانه میگیره مدام گریه میکنه

کجا میتونم ببرمش روزا که خودمم ۱_۲ ساعتی پیشش باشم

۱ سالشه 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم شرایطم همینه ببر پارک خانه بازی 

خودتم باهاش بازی کن 

از خیابون برگ جمع کن گاهی با خاک گاهی آب با منابع طبیعی بذار بازی کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یک ساله خیلی کوچیکه الانم هوا سرده پسر من که ناچارا میذارمش مهد همش سرما خوردست، تو خونه سرشو گرم کن، باهاش بازی کن تا ان شاالله بعد عید ببری پارک، خانه بازی و...

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
بچه یک ساله گریه هاش بخاطر تنهایی نیست باهش بازی کن خودت

هست گلم یکی میاد خونه از خوشحالی نمیدونه چیکار کنه 

از تنهایی میخواد بره بیرون درو قفل میکنم روش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم شرایطم همینه ببر پارک خانه بازی  خودتم باهاش بازی کن  از خیابون برگ جمع کن گاهی با خ ...

عزیزم بچه شما هم مدام از تنهایی گریه میکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بچه شما هم مدام از تنهایی گریه میکنه؟

مدام که نه اما بهانه گیری میکنه حوصلش سر میره تابستون میبردمش پارک بیرون الان که نوزاد دارم سخته خیلی اذیت میکنه زود هوا گرم شه بتونم ببرمشون 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید