2777
2789

خانما برا کسی ک تازه میخاد مغازه بزنه چ پیشنهادی دارین؟؟ ی مغازه یا فروشنده باید چ مشخصاتی داشته باشه تا مشتری ثابت اونجا بشین؟ و حس خوب ازش بگیرید؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسایلش تو دید باشه. از مغازه ای که درش بسته میشه و معلوم نیست توش چه خبره و مثلا باید برم بپرسم فلان چیزو داری کمتر خوشم میاد.

اگه بشه خودم بردارم و تسترم داشته باشه که عالیه.

فروشنده هم فرقی نمیکنه... شاید خانم باشه راحتتر باشم. زیادم حرف نزنه  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

۱.برخورد درست برخورد درست و بازم برخورد درست

مثلا اینکه اگر کارت موجودی نداشت یه حالت چرتی به خودش نگیره 

۲.لوازم اصل و های کپی رو صادقانه بگه 

۳.اطلاعات بشدت بالایی داشته باشه مثلا طرف اومده ریمل بخره به مژه هاش نگاه کنه و زود بگه چه ریملی مناسبشه

۴.پیچ اینستای خیلی خوب داشته باشه

۵‌.تخفیفای مناسبتی بذاره

۶.گرون فروشی نکنه

و‌...

همه جنساش تکمیل باشه...وقتی آدم میره مغازه بهش اهمیت بدن ،یجور رفتار نکنن انگار از دماغ فیل افتادن...قشنگ راهنماییت کنن...(مشتری مداری کنن)اگه جنسی که می‌خوام رو ندارن خودشون بهترین چیزی که دارن رو پیشنهاد بدن و وقتی میگن بهم اعتماد کن ببر پشیمون نمیشی واقعا آدم با خودش بگه دمش گرم و اونوقت همیشه مشتریش میشم و دیگه برای خرید دو دل نمیشم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من برام خیلییییییییییی مهمه قیمت هر جنس زده شده باشه هی نخوام بپرسم این چند اون چند

خیلی تو تصمیم گیریم تاثیر مثبت داره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

عزیزم رک بگم خودم منطقه ی متوسط میشینم ولی مغازه بالاشهر میرم 

اونا جنس فیک و داغون نمیارن

ولی هر چی ات اشغاله منطقه پایینه چون قدرت خرید پایینه همه سمت ارزونی میرن حتی اگر فیک باشه

پس اگر قصدت باز کردن مغازس برو بالاشهر باز کن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من از لوازم آرایشی و اینا تا حدودی سر در میارم اگر سوالی چیزی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

و اینکه پیشنهاد میکنم تو اینستا پیج و اینا مرتبط با شغلت خیلی فالو کنی و با دقت نگاه کنی واقعا اطلاعاتت میره بالا 

دکور جذاب بزاره اول از همه 

داخل مغازه تنوع باشه 

فروشنده خوش برخورد باشه 

بو خوبی بده مغازه 

اینجوری باشه من تا چند ملیون هم خرج میکنم 😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️