2777
2789

مادرم سرطان سینه داره برادرم که مرخص گرفته برده برای سی تی اسکن و دکتر و... منم یکی دو روز بردم‌مطب و ماموگرافی حالا امکانش هست به داداشم مرخصی ندن منم ۳۰ هفته ام هر روز کاراش رو انجام میدم بیرون‌میبرم برای روحیش و دکتر اینا ولی واقعا اذیت‌میشم زیر دلم درد میگیره

فردا یه اکو قلب داره با یه آزمایش که اول گفتم من‌ ببرمش بعد یهو یادم افتاد چقدر برام سخته و محیط بیمارستانی ایناس ممکنه بچه اذیت‌ شه ( حتی یبار بردمش ماموگرافی ناخواسته خوردم زمین) الان گفتم فردا رو شوهرم‌ببره قبول نکردن داداشم و مامانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی شیمی درمانیش انجام بشه من نباید برم‌پیشش اون ماده ی تزریقی توی دستشویی و ترشحات بدن پخش میشه میگن بده برای زن باردار ولی داداشم میگه نه بد نیست الکی میگن

راستی شیمی درمانیش انجام بشه من نباید برم‌پیشش اون ماده ی تزریقی توی دستشویی و ترشحات بدن پخش میشه م ...

نه واسه زنه باردار و زنی که شیر میده خوب نیست انشاله خوب بشن

نه واسه زنه باردار و زنی که شیر میده خوب نیست انشاله خوب بشن

مرسی 

راستی سی تی اسکن ازش گرفتن ماده ی حاجب تزریق کردن تو بدنش آیا میتونم نزدیک بشم یا اون ماده اشعه داره؟