2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 8350 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عکسا خیلی خوب نشون نمیدن فک بالام یک سانت جلو بود چانه ام عقب بود فک پایین ام عقب بودش

دوتافکوعمل کردی پس

وایییی دعاکن یه پول خوب بیاددستم

واقعافکم رواعصابمه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

نه عکسا خیلی خوب نشون نمیدن فک بالام یک سانت جلو بود چانه ام عقب بود فک پایین ام عقب بودش

یعنی اگه یه دکترپیداشه درحد۳۰ تومن بگیره بقیش روبه صورت اقساط بدم خیلی خوب میشه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یعنی اگه یه دکترپیداشه درحد۳۰ تومن بگیره بقیش روبه صورت اقساط بدم خیلی خوب میشه

برو پیش دکتر من عالیه و منصف دنبال پول نیست

باهاش حرف بزن قبول شاید کرد چون ۴۰ تومن میگیره اونم دو فک اونم دولتی

آیدی اینس.تا اش

@dr.esmaeelinejad

اره قیمتا بالا پایین داره منم دیگه خودم دنبال دکتر نگشتم دندون پزشکم که معرفی کرد مستقیم رفت البته ش ...

منم قراره انجام بدم امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید به کمکتون احتیاج دارم

منم قراره انجام بدم امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید به کمکتون احتیاج دارم

سوالی داری بفرما عزیزم 

نمیدونم چجوری درخواست قبول کنم هنوز بلد نیستم😐

سوالی داری بفرما عزیزم نمیدونم چجوری درخواست قبول کنم هنوز بلد نیستم😐

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی وقت از این تاپیک گذشته ولی خیلی واحب بود گفتم شاید بببینی🥲

من رفتم پیش متخصص ارتو گفت فک پایینت یکم عقبه حالا عکس بگیر بهتر مشخص شه ولی تو ظاهر هیچی معلوم نیس به هرکس میگم میگه نه اینجوری نیست بنظرت میشه ارتو کرد بعدش جراحی فک انجام نداد؟با ارتو کلا بهتر میشه؟

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی وقت از این تاپیک گذشته ولی خیلی واحب بود گفتم شاید بببینی🥲من رفتم پیش م ...

سلام عزیزم با ارتو میشه تا حدی وضعیت دندونا رو بهتر کنی ولی باید با دکترت درمیون بزاری ببینی واقعا میشه یا نه چون ارتودنسی برای عمل فک وضعیت دندونارو بیشتر تغییر میدن یعنی مشکلش رو شدیدتر میکنن تا نتیجه بهتر بشه حتما باید بپرسی و بهشون بگی نمیخوای عمل کنی فقط میخوای با ارتودنسی وضعیتش رو بهتر کنی

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک قدیمی اومدم سوال راجب جراحی فک داشتم من دو فکم فک پایینم جلو و بالام عقبه ولی چونه رو دست نمی زنم

میشه یکم از عملت بگی تا چند روز درد داشتی چون من بیشتر از یک هفته نمیتونم نقاهت بگذرونم درس دارم بنظرت میشه بعد یک هفته شروع کنم به خوندن؟ 

چقد کاهش وزن داشت؟ ریزش مو اینا

کلا هرچی که پیش رو دارم 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک قدیمی اومدم سوال راجب جراحی فک داشتم من دو فکم فک پایینم جلو و بالام عقبه ...

سلام عزیزم، ببین درد نداشت ولی کلافه گی داره چون تا دوهفته کش میزارن و بعد که برمیداری باید قلق غذا خوردن دستت بیاد دوباره، و نمیتونی یهو خوب حرف بزنی یه یکماهی زمان میبره حداقل, میتونی درس بخونی ها ولی مثلا اینکه بری دانشگاه یا سرکار سخته سعی کن بزاری تابستون یا تعطیلات که وقت کافی داشته باشی.

۶ ۷ کیلو کم کردم، الان برگشته باید رژیم بگیرم خیلی بهتر شده بود والا و نه ریزش مو چیزی نداشت آب میوه طبیعی، آب برنج، آب قلم مرتب بخور مشکلی نداره از این لحاظ چیزی نمیشه

سلام میشه منم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم فکم ناقرینس 😔😔

اول عزیزم باید با متخصص ارتودنسی، و جراح فک صحبت کنی شرایطت بگی، میتونی پروتز بزاری یا ژلم بزنی اگه خیلی تو چشم نیست، ارتودنسی وضعیت دندونات بهتر میکنه و کمک میکنه دندونا جای درست قرار بگیرن، حالا برای عمل شرایطش فرق میکنه ولی زیاد رو ظاهر فکت تاثیر نمیزاره عمله که بیشترین تاثیرو روی ظاهر بیرونی میزاره، و اگه واقعا چیز بزرگی نیست که اذیتت کنه بنظرم عمل نکن یه عالمه هزینه و نقاهت داری حداقل نتیجه باید جوری باشه که ارزشش رو داشته باشه.