سلام این تاپیکو برای کسایی میزارم که میخوان جراحی فک انجام بدن، من مشکل کلاس ۳ داشتم و اپن بایت حدود دو سال و نیم ارتودنسیم طول کشید که ۵ ماه پیش عمل کردم یکم کلافه کننده بود همش باید تو خونه باشی سه هفته فک رو با کش میبندن و باید مایعات بخوری و کم کم به غذای عادی برمیگردی که واقعا زود میگذره و به نتیجه اش می ارزه ارزششو داشت و همش میگم ای کاش زودتر انجام میدادم.
دردی نداشتم خداروشکر و تو عمل کیستی که قبلا داشتم بیشتر اذیت میشدم😐
ولی کثیف کاری داشت هر دوساعت باید دهان و شستشو بدین که صحنه زننده ایه واقعا نمیذاشتم کسی بیاد تو اتاق تو اون وضع ببینتم 🥲😂(حتما انجام بدین ممکنه چیزایی که میخورین تو دهنتون گیر کنه عفونت کنه)با سرنگ آب میوه و سوپ میخوری کلا غذاتون همینه، سعی کنین آب میوه طبیعی بگیرین سالم تره
و بیشتر به آستانه تحمل خودتون برمیگرده من کلا آدم صبوریم و مطمئن بودم که نتیجه خوبه بخاطر همین روحیم بالا نگه میداشتم.
دکتر من هومن هوشنگی بود هزینه جراح و بیمارستان ۸۵ شد، پیچ و پلاتین ۱۰ و سی تی اسکن ۵ جمعا یه ۱۰۰تومنی فقط برای جراحیه ارتودنسی هم حدود۱۷ شد
عکس رادیولوژی و فتوگرافی هم حدودا ۱ تومن شد
بدترین قسمت این جراحی برای من قبل عمل و ترسش بود، من کلا از بیمارستان و خون امپول وحشت دارم و حالا مجبور بودم این عمل سنگینو انجام بدم که صورتم نرمال بشه سه سال تو جهنم زندگی میکردم و داشتم روانی میشدم، یه وقتایی پشیمون میشدم که عمل کنم ولی نمیتونستم با چهره ام کنار بیام بالاخره تصمیم رو گرفتم و با پیشنهاد دکتر ارتودنسیم که بهش اعتماد داشتم جراحی رو انتخاب کردم که کارشون فوق العاده بود و همیشه مدیونشون میمونم، شما هم حتما حسابی برای جراحتون تحقیق کنید چون خیلی تاثیر داره و مهمه.
من بوشهرم و تهران عمل کردم مسیرش سخت بود خیلی، خورد شدم ۱۷ ساعت تو راه بودم بعد عملم مستقیم سوار ماشین شدم برگردم چون هیچ جا راحتتر خونه خود ادم نمیشه🥲
چون خودم خیلی استرس داشتم و میترسیدم امیدوارم تجربه من کمکتون کنه
و اینکه الان میخوام برم پیشش که ببینم کی میشه بینیمو عمل کنم اگه دکتر خوبی میشناسین ممنون میشم معرفی کنید ❤️