2777
2789
عنوان

جراحی فک

8350 بازدید | 44 پست

سلام این تاپیکو برای کسایی میزارم که میخوان جراحی فک انجام بدن، من مشکل کلاس ۳ داشتم و اپن بایت حدود دو سال و نیم ارتودنسیم طول کشید که ۵ ماه پیش عمل کردم یکم کلافه کننده بود همش باید تو خونه باشی سه هفته فک رو با کش میبندن و باید مایعات بخوری و کم کم به غذای عادی برمیگردی که واقعا زود میگذره و به نتیجه اش می ارزه ارزششو داشت و همش میگم ای کاش زودتر انجام میدادم.

دردی نداشتم خداروشکر و تو عمل کیستی که قبلا داشتم بیشتر اذیت میشدم😐

ولی کثیف کاری داشت هر دوساعت باید دهان و شستشو بدین که صحنه زننده ایه واقعا نمیذاشتم کسی بیاد تو اتاق تو اون وضع ببینتم 🥲😂(حتما انجام بدین ممکنه چیزایی که میخورین تو دهنتون گیر کنه عفونت کنه)با سرنگ آب میوه و سوپ میخوری کلا غذاتون همینه، سعی کنین آب میوه طبیعی بگیرین سالم تره

و بیشتر به آستانه تحمل خودتون برمیگرده من کلا آدم صبوریم و مطمئن بودم که نتیجه خوبه بخاطر همین روحیم بالا نگه میداشتم.

دکتر من هومن هوشنگی بود هزینه جراح و بیمارستان ۸۵ شد، پیچ و پلاتین ۱۰ و سی تی اسکن ۵ جمعا یه ۱۰۰تومنی فقط برای جراحیه ارتودنسی هم حدود۱۷ شد

عکس رادیولوژی و فتوگرافی هم حدودا ۱ تومن شد

بدترین قسمت این جراحی برای من قبل عمل و ترسش بود، من کلا از بیمارستان و خون امپول وحشت دارم و حالا مجبور بودم این عمل سنگینو انجام بدم که صورتم نرمال بشه سه سال تو جهنم زندگی میکردم و داشتم روانی میشدم، یه وقتایی پشیمون میشدم که عمل کنم ولی نمیتونستم با چهره ام کنار بیام بالاخره تصمیم رو گرفتم و با پیشنهاد دکتر ارتودنسیم که بهش اعتماد داشتم جراحی رو انتخاب کردم که کارشون فوق العاده بود و همیشه مدیونشون میمونم، شما هم حتما حسابی برای جراحتون تحقیق کنید چون خیلی تاثیر داره و مهمه.

من بوشهرم و تهران عمل کردم مسیرش سخت  بود خیلی، خورد شدم ۱۷ ساعت تو راه بودم بعد عملم مستقیم سوار ماشین شدم برگردم چون هیچ جا راحتتر خونه خود ادم نمیشه🥲

چون خودم خیلی استرس داشتم و میترسیدم امیدوارم تجربه من کمکتون کنه

و اینکه الان میخوام برم پیشش که ببینم کی میشه بینیمو عمل کنم اگه دکتر خوبی میشناسین ممنون میشم معرفی کنید ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم باید فک و چونمو عمل کنم خیلیم بابتش استرس داشتم

مرسی بابت تاپیکت❤

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
فک پایینتو عمل کردی ؟؟؟یعنی جلو بود ؟؟؟ عکس قبلو بعدتو میزاری فقط چونتو بزار . بعد بدون ارتودنسی میش ...

چونه رو میشه عمل کرد

ولی جراحی فک فقط با ارتودنسی انجام میشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
من ۴۷ دادم اونم خصوصی پیش دکتر محمد اسماعیلی نژاد سمنان برای جراحی دو فک و چانه و تخلیه سینوزیت بینی ...

اره قیمتا بالا پایین داره منم دیگه خودم دنبال دکتر نگشتم دندون پزشکم که معرفی کرد مستقیم رفت البته شهر خودمون همین ۸۰ اینا میگرفتن فرقی نمیکرد با اونجا😑😑

فک پایینتو عمل کردی ؟؟؟یعنی جلو بود ؟؟؟ عکس قبلو بعدتو میزاری فقط چونتو بزار . بعد بدون ارتودنسی میش ...

دو فک و چونه عمل کردم، فک پایین جلو بود فک بالا عقب 

برای عمل  فک حتما باید ارتودنسی انجام بشه عزیزم

دو فک و چونه عمل کردم، فک پایین جلو بود فک بالا عقب  برای عمل  فک حتما باید ارتودنسی انجا ...

من چند سال پیش ارتودنسی کردم ولی خودم کندمون خیلی طول کشید دوتا دندون بالام یکم کج بود بعدش رفتم دندونامو تراش دادم روکش گذاشتم الان میخوام کل دندونامو بکشم ایمپلنت کنم میخوام ببینم نثلا دندون نداشته باشم میشه چراحی کنم فک پایینم یکم جلوعه اون موقع ها دکتر ارتودنسیم میگف جای تو بودم فکمو جراحی نمیکردم ولی خودم دوست ندارم نمیدونم چیکار کنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
من چند سال پیش ارتودنسی کردم ولی خودم کندمون خیلی طول کشید دوتا دندون بالام یکم کج بود بعدش رفتم دند ...

باید با چندتا جراح مشاوره بگیری ممکنه بشه یه جراح دیدم برای چندتا بیمارا که اصرار داشتن ارتو نکنن بدون ارتودنسی جراحی میکرد حالا پیداش کردم آیدی پیجشو میزارم برات کاراشم قشنگ بود 

باید با چندتا جراح مشاوره بگیری ممکنه بشه یه جراح دیدم برای چندتا بیمارا که اصرار داشتن ارتو نکنن بد ...

اها باشه حتما پیدا کردی بزار ممنون گلم

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
باید با چندتا جراح مشاوره بگیری ممکنه بشه یه جراح دیدم برای چندتا بیمارا که اصرار داشتن ارتو نکنن بد ...

سلام عزیزم من هفته دیگه نوبت عملمه جراحی فک روی فرم بینی هم اثر میزاره؟فرم بینی بد میشه؟

تیکر رسیدن به هدفه 💫.در میان این همه گل گَشتم و عاشِق نَشدم تُ چه بودی که تُ را دیدم و دیوانه شدم :)) سجیꨄ︎☽︎.مرا هزاران امید است برای دیدن روزای خوب...🙂.خداجون مرسی که هوامو داری نمیزاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیسد باشه روز یا شب 🫂.خود را چگونه ساختی؟ زخم به زخم. حرف مُفت زیاده جلوتو نگا کن🤝.وای بر من تو همانی که امیدم بودی؟.تو فکرمیکنی میتونی به همه کمک کنی و نجاتشون بدی ولی یه روزی برمیگردی ومیبینی اونها خودشون دارن تورو غرق میکنن!.دیدی که نشد بگویم با موی سفید زیباتری؟:).