2777
2789

سلام توروخدا بگین با این پسر باید چیکار کنم ۴ ساله باهم دوستیم قصدمون ازدواجه.الانم ک الانه کار درست حسابی پیدا نکرده‌. دوسالم سرباز بود دوناهی میشه تموم کرده.بهم گفته بود سال دیگه خرداد عقد میکنیم فروردین میایم خواستگاری بحث شد الان میگه شرایطشو ندارم خیلی خرج میخواد میایم خواستگاری از خونواده مهلت میخوایم فقط نشون کنیم عقد ن.بعد منم باهاش بحثمون شد گفتم این همه مدت باهام دوستیم تو تااازه ب فکر شرایطی من همیشه بهت میگفتم نگرانم چون شرایطشو نداری همش میگفتی نگران نباش میتونم.من ی کاری پیدا کردم صبح ۶ تا عصر ۷. ماهی ۱۰ تومن درسته کمه ولی قبول نکرد بهونه کرد ک ن جمعه ها هم کار هست نمیتونم برم الان دوماهه دنبال کار نتونسته پیدا کنه پیش باباش کارگری میکنه. بهش میگم پسری ک دخترو بخواد شب تا صبح بخاطرش کار میکنه‌.بعد میگه درآمد من واست مهمه یا شرایط کاریم.تو دوست داری من صبح ا شب سرکار باشم؟ 

اینو اون گفت:

میگی پسر دختره رو بخواد صبح تا شب کار میکنه.میگی کارمعرفی کردم میگی جمعه هاهم باید برم کار

من روانی بخاطر تو یک روز مخصوص اختصاص دادگ بهت ولی قدر ندونستی.

این همه حرف تیکه انداختن حرف شنیدن از خوبیه

از این ب بعد خوب نمیشم تا اینارو نمیشنوم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر شما که به پای همچین آدم بلاتکلیفی نشستی

بی پولی مشکل بزرگی نیست ولی این آدم عرضه و جنم نداره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
به نظرم اگه حس میکنی قدرتو نمیدونه و برات تلاش نمیکنه کات کن و بیشتر از این براش وقت نذار

قدرمو میدونه همش میگه کار درست حسابی نیس.

بهم گفت باشه دیگه هفته ای ک میرفتیم بیرون نمیریم میکنم ماهی ی بار همو میبینم خرج ک میکردم پس انداز میکنم ی جورایی منت هم گذاشت.

نه به نظر من اصلا چیز بدی نگفتی. بالاخره باید بعد این همه سال یه کاری بکنه دیگه

همون دقیقا بهش برخورده من گفتم جمعه ها هم کارکن کاری پیدا کردم جمعه ها تعطیل نیس نرفت و قبول نکرد.بهم گفت من بخاطره تو جمعه ها رو گذاشتم باهم بریم بیرون ولی قدرندونستی

2810