2777
2789
اگه دوست نداری هرگز قبول نکن میدونی چقد مسئولیت داره ؟ خدای نکرده اتفاقی بیوفته هم خودش هم شوهرش طلب ...

بچش خواب بود خودش گذاشتش پیش منو خواهرم

ازمون نپرسید بزارم یا نه

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
یاد جاریم افتادم همه رفتیم عروسی به جز خواهرشوهرم  جاریم نوزاد ۶ماهشو گذاشت پیش خواهرشوهرم نبر ...

اینم مثل جاریت روش زیاده🤧😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میفرمایید چرا این اسم رو گذاشتید؟ افیون!

😂😂😂تلفظش رو دوس داشتم

البته معنیش فقط تریاک نمیشه😂هرچیز آرامش بخش هم‌میشه

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

یه سال و نیم

ای وا اخه بجه ۱ساله رو چجور سرگرم کنی 😒

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
یاد جاریم افتادم همه رفتیم عروسی به جز خواهرشوهرم  جاریم نوزاد ۶ماهشو گذاشت پیش خواهرشوهرم نبر ...

چقد بی مهر و محبتن بعضیا چجور دلش اومد بچه ۶ ماهه رو بزاره بره قر بده

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
این طفل مهصوم اخه منو هم نمیشناسه چندبار بیشتر ندیدتم چجوری بخواد ساکت شه باهام

مقصر شما نیستی.مقصر مادر بیفکرشه.بوه کوچیک گذاشته و رفته خوشگذرونی.من موندم تو مادری کردن خیلیا.

چیکا ش کرذی اخر؟😅😅

مقصر شما نیستی.مقصر مادر بیفکرشه.بوه کوچیک گذاشته و رفته خوشگذرونی.من موندم تو مادری کردن خیلیا. چی ...

هیچی اینقدر زنگ زدم مامانش اوند دنبالش😂😂😂