2777
2789
عنوان

بارداری در اولین رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 23 پست
خب الان چه ربطی داره به اولین؟

اخه دوستم با اولین رابطه تو شب عروسیش حامله شده برا همین برام جالب بود . یعنی ممکنه وقتی فاصله میدی برا بارداری ممکنه نازایی بیاره؟ من یسال نذاشتم بچه دارشم

کیت تخمک گذاری بذار ک تاریخ دستت بیاد

ممکنه اون وقتایی ک تخمک گذاری ت هست اسپرم ضعیف باشه

هر شب رابطه داشتن ک باعث بارداری نمیشخ

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره رفیقمم النجوری باردار شده. ولی من یسال نذاشتم باردارشم. ممکنه نازایی بیاره؟

نمیدونم عزیزم بدن آدم ها متفاوته میتونی بری دکتر

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا
اخه دوستم با اولین رابطه تو شب عروسیش حامله شده برا همین برام جالب بود . یعنی ممکنه وقتی فاصله میدی ...

نه من پنج سال طبیعی جلوگیری کردم تو دومین اقدام حامله شدم اصلا ربطی نداره ب فاصله زمانی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اتفاقا دقیقا همون روزا هم رابطه دارم.کیت میذارم همش تا مطمعن شم کدوم روزه.  

من سر دخترام ۷ ۸ ماه طول میکشید تازه با داروی کمک باروری چون استرس بالایی دارم. کلا اهل فکر و خیالم

این سری با اولین رابطه فلا ک بی بی مثبت شده

البته مصرف گرمیجاتمون رو بردیم بالا و توی تایم تخمک گذاری اقدام کردیم

شوهرمم داروی کمک باروری میخورد.برای تعداد و جهش

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘