2777
2789
عنوان

تنها کاری که قبلا برا رفع افسردگیم میکردم پیاده روی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
چندکیلو هستی مگه? گروه لاغری داریم اگه دوست داری و اراده داری بیا تلاش بچه ها رو ببین انگیزت بیشتر م ...

نگو چندی؟ بگو چند شدی؟ من بیش از ده پونزده کیلو تو این سه ماه افزایش وزن داشتم نسبت به قبل

نگو چندی؟ بگو چند شدی؟ من بیش از ده پونزده کیلو تو این سه ماه افزایش وزن داشتم نسبت به قبل

عزیزم مواظب سلامتیت باش وزن بالا هزارجور مریضی و درد باخودش میاره دور از جونت

اللهم الرزقنی کربلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندکیلو هستی مگه? گروه لاغری داریم اگه دوست داری و اراده داری بیا تلاش بچه ها رو ببین انگیزت بیشتر م ...

من میخوام

خیلی چاق شدم

قبلا ارادم قوی تر بود، الان اصلا حوصله ورزش ندارم، دلم میخواد فقط خونه باشم، افسرده شدم...

من میخوام خیلی چاق شدم قبلا ارادم قوی تر بود، الان اصلا حوصله ورزش ندارم، دلم میخواد فقط خونه باشم ...

هم روبیکا گروه دارم هم ایتا. توی هردوتاش، بچه ها فعالن ولی روبیکا شلوغتره و بیشتر چت میکنن قوی تر هست گروهش. هرکدوم میخوای بگو

اللهم الرزقنی کربلا