2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره پول جمع کردم تا سرویس خواب بگیرم اما با این وضعیت میگن طلا بخری بهتره یعنی باز هم صبر کنم؟

ببین . بقول دوستمون اگ خونه مال خودته سرویس خواب اگ مستاجری خب طلا ..‌ اخه تو اسباب کشی همه چی خراب میشه حیفه . ولی اگ خونه خودته سرویس خوابتو بگیر لذتشو ببر

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
گلم خودت میدونی چی ب درد زندگیت میخوره  این مسائل ب نی نی سایت ربطی نداره ک راهنمایی بخوای&nbs ...

آخه شک دارم کدومش بگیرم گفتم با دوستان مشورت کنم شاید اگه بحث خواهر شوهر و مادر شوهر بود به نی نی سایت ربط داره حتما

آخه شک دارم کدومش بگیرم گفتم با دوستان مشورت کنم شاید اگه بحث خواهر شوهر و مادر شوهر بود به نی نی سا ...

نه گلم منظورمو نگرفتی همه چی مشورتی و مشاوره ای و راهنمایی اینجا هرکسی آزاده بپرسه حتی منم خودم همینم  اما سوال شما واقعا بین خرید سرویس خواب وطلا ماها نمیدونم شرایط زندگی شما چجوره و کدوم اولویت داره خیلی جنبه ها داره ک فقط خودتون آگاهی دارین یه سری راهنمایی ها رو از دیگران آدم نپرسه خیلی براش مفیدتره ، من کی گفتم خواهر و مادرشوهر 🤦😐