2777
2789
عنوان

خانومایه بچه دار و باردار به دادم برسین💔😔🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
اره عزیزم هرشب  نمیدونم ولی شدیدا گریه میکنم دلم خون میشه بی دلیل

چه خبره هرشب وقتی باردار هستی خب رعایت کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز وظیفه بود بگم  غسل انجام بده برا باطن بچه ت  بعدش هم میگن بچه آدم حسود میشه اینطوری ...

از چه بابت حسود میشه چون وقت نمیکنم غسل کنم زود به زود؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چه خبره هرشب وقتی باردار هستی خب رعایت کنه 

دوست ندارم حسشو خراب کنم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از چه بابت حسود میشه چون وقت نمیکنم غسل کنم زود به زود؟؟

میگن زن باردار وضو نگیره هنکام جماع بچه بخیل میشه 

شما ک غسل نمیکنی دیگه چی بگم 

غسل و انجام بده 

خودت حساب بکن فقط یه ظرف داری توش غذا بخوریم اگر نشوری چقد بده غذای بعدی رو داخلش بخوری 

بپا زایمان زودرس نگیری تو بارداری بخاطر رابطه 

سه ماهه اول هم ک اکثرا میگن ممنوع چون باعث سقط میشه خدا نکرده

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

میگن زن باردار وضو نگیره هنکام جماع بچه بخیل میشه  شما ک غسل نمیکنی دیگه چی بگم  غسل و ا ...

سعی میکنم هر دفعه میرم حموم چند بار چند بار غسل کنم چیزی گردنم نمونه من خیلی احساس خوبی میگیرم اتفاقن دوست دارم ولی ی زره تنبلی میکنم مشکلم اینه 

با شوهرمم صحبت میکنم البته اگه متوجه بشه