2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نود و نه درصد مواقع عاشق کسی میشی که حسی بهت نداره..‌‌‌‌‌یه قانونه انگاری... 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

تو این دوره زمونه عشق کجا بود، بیشتر مردا روزی یه زن دارن...

قبل‌ترها میگفتن دختر سنگین و رنگین و تحصیلکرده باشه خواستگار میاد

من با وجودی که استاد دانشگاه هم هستم یه خواستگار خوب نداشتم ؛ منظورم اینه هیچکس عاشقم نشده...

الان دیگه با این جامعه کثیف دیگه کسی عاشق نمیشه و فقط شاید ۱ درصد عشقشون پاک باشه...

عشق واقعی وجود داره ولی همش ی طرفس

یعنی یکی عاشقه طرف ب همون اندازه عاشقش نیس

ی نوع دیوونگیه ن میتونی ازش جدا شی ازش متنفری ولی دوسش داری دوس داری نزدیکت باشه ولی دلت ازش پره هم دوس داری بزنیش هم ببوسیش هرکار کنه نمیتونی ازش جدا شی همش بفکرشی وخیالپردازیشو میکنی وقتی پیششی تپش قلب شدید میگیری ونفست میاسته وقتی بوش میکنی یجوری اروم میشی که دوس داری بخوابی اصلا

خلاصه بگم هم شیرینه هم تلخ غیر قابل وصفه ولی خیلی اذیتت میکنه ونمیتونی تصمیم بگیری 

لطفا لایک نکنید😑✋
2810