2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی بیمه عمر برای بچه هامون چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10056 بازدید | 41 پست
این آقاهم به ما گفت بستگی داره چقدر سرمایه گذاری کنید با همون مقدار سرمایه براتون کار میشه و سودش هرساله ریخته میشه به حسابتون اما تا 20 سال قابل برداشت نیس گفت میتونیم وام هم بگیریم میگفت اگه یه بار نداشته باشین که 500 بدین میتونید از خوده بیمه سامان وام بگیرین بدون هیچ ضامنی تا هروقت دستتون باز شد بهشون پس بدین
زندگی رود روان است روان میگذرد چه بخواهی چه نخواهی زمان میگذرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم سند باد جون فقط گفتم اگه دوست داشتین باهاشون تماس بگیرین اینم بگم چیزی تو جیب من نمیره فقط دیدم آدم خوبیه و خیلی خونسرد و خوب برخورد میکنه گفتم شاید به کارتون بیاد برای همین شمارشو گذاشتم براتون
آره دیگه هر شش ماه 500 میشه سالی یه میلیون ولی به نظرم خوبه میرزه آدم اینجوری آینده ی بچه اش رو تامیین و تضمین میکنه دیگه منکه راضیم الان دلم قرص تر شد
برای کسایی که ندیدن شماره اون آقا رو میزارم دوباره امیدوارم بتونم در این مورد کمکتون کرده باشم 09189035070 آقای بیات مشاوره میده در مورد بیمه عمر هرسوالی داشته باشین رو جواب میده خلاصه خیلی خوبه باحوصله اس
ببخشید قصد اهانت ندارم ولی با این وضعیت اختلاس ها و ... چطور جرات می کنید سرمایه اتون رو بدید دست اینا؟ من که اصلا به این بیمه و ... اعتماد ندارم. بانک و تامین اجتماعی و ... رو دیگه مجبوریم از سر ناچاری
از کنایه ها نرنج! این مردم، کارشان کنایه زدن است عمریست به هوای بارانی می گویند: خراب!
دوستان شوهر من هم نماینده بیمه پارسیان هستش. بیمه عمر واقعا سرمایه گذاری خوبیه. هیچ کلاهبرداری هم توش نیست. جدول محاسبه اش کاملا معلومه. و این که میبینین اخرسر کلی پول بهتون میدن همه بر اساس اینه که سود به پولهای پرداختی خودتون تعلق میگیره و این سود به صورت تصاعدی بالا میره. ٠٩١٥٣٠٠٩٩٤٠ واسه توضیحات بیشتر
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١
والا من که باور نمی کنم همه پولا رو جمع می کنند یه دفعه اختلاس می کنند می زنند به چاک! البته میس مرادی جان توهین به همسر شما نباشه. منظورم اون گنده گنده بالایی هاشونه
از کنایه ها نرنج! این مردم، کارشان کنایه زدن است عمریست به هوای بارانی می گویند: خراب!
خانوما به نظرتون کدوم بیمه عمر بهتره؟کسی در این مورد تحقیق کرده؟ ایران؟پارسیان؟اسیا؟سامان؟........... اگر در این مورد تحقیق کردید لطفا منم راهنماییم کنید....با بچه خیلی سخته تو تابستون به همه بیمه ها سر زد مرسی
فانی جان این طوری بخوایم به دور و برمون نگاه کنیم که اصلا نمیشه زندگی کرد.
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١
بهار جون بیمه پارسیان سود تعلق گرفته به سرمایه ها بیشتر از همه شرکت هاست. کلا خصوصی ها بهترن ایران و اسیا سودشون پایین تره. تو سایتهاشون هم بگردی این درصد سوددهی بیمه های عمرشون هست که مقایسه کنی. اگه خواستی من در خدمتم
2810