2777
2789
عنوان

دختر ۹ ماهه ام از تخت افتاد پایین😭

411 بازدید | 26 پست

سلام . دخترم پریشب با پیشونی از روی تخت افتاد پایین اولش گریه کرد بعد عادی بود تا به امروز که از صبح همش بالا میاره بردیم بیمارستان سی تی اسکن انجام دادن گفتن خونریزی نداره مرخص شد اما همچنان بی تابی میکنه و عوق میزنه خیلی نگرانم چیکار کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر خالم وقتی 9 ماهه بود بچه بودم نتونستم نگهش دارم طفلی از بغلم از روی تخت افتاد پایین خون دماغ شد بالا میاورد

خوب شد نگران نباش

متاهل و متعهد💜✨   - دانشجوی پزشکی ام . کمک کنکوری خواستی خوشحال میشم کمکت کنم  - و من قله رویاهایم را فتح کردم و پیش به سوی قله بعدی!🌝🌱 - الحمدالله رب العالمین😍❤

فک نمیکنم ربطی ب اون ضربه داته باشه اگه سرش ضربه میخوردبایدهمون شب علایم میداد

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

پسره منم ۸ ماهه بود از رو تخت افتاد با صورت اولش گریه کرد و بعدش ساکت شد ولی در عرض چند دقیقه دماغش ورم کرد شد اندازه گردو ما دکترم نبردیم، علایم دیگه ای هم نداشت دماغشم شکر خدا خوب شد

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
فک نمیکنم ربطی ب اون ضربه داته باشه اگه سرش ضربه میخوردبایدهمون شب علایم میداد

خیلی نگرانم نشستم چقدر گریه کردم 

از طرفی مریض هم بود داشت خوب میشد اصلا سردرگمم نمیدونم به خاطر مریضیه یا ضربه به سر

خیلی نگرانم نشستم چقدر گریه کردم  از طرفی مریض هم بود داشت خوب میشد اصلا سردرگمم نمیدونم به خا ...

میفهمم ادم میمیره تابچش خوب شه ولی تاوختی دلت شورمیزنه خب ببرش دکترمتخصص بزارخیالت راحت شه

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
دوباره ببر دکتر متخصص. حالت تهوع بعد از ضربه به سر ممکنه که خطرناک باشه‌ . لطفا سهل انگاری نکن.  ...

جمعه است دکتر متخصص الان نمیشه 

فعلا مشاوره تلفنی برای متخصص جراحی مغز وقت گرفتیم اما هنوز تماس نگرفتن