2777
2789
عنوان

از همسرم دلخورم دلم گرفته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست
خب تو بپوش و چیزی نگو خیلی عادی بگو منم آماده ام بریم  یا اصلا مستقیم به شوهرت بگو  یا غ ...

اگه برم که مشکلی نداره.  ولی واقعا موندم این با خودش نمیگه یه بارم به خانومم بگم بیا حوصلت سر نره.  اصلا بلد نیست زبون بریزه اه

اتفاقا شوهر من متوجه شد ناراحت شدم گفت وا من گفتم استراحت کنی ولی من که خونه استراحت نمیکنم،تازه بع ...

این دیگه خیلی پررو! بگو تو هم بمون کمکم. 

شوهر منم داشت با خنده میگفت نمیای منم درو بستم محل ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ناراحت نشیا ولی خودتم مقصری 

همون اول گفت که پارک کاراتو بکن تا گفت کوه کاراتو بکن مگه باهم رودروایسی دارید که حتما بهت بگه

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ناراحت نشیا ولی خودتم مقصری  همون اول گفت که پارک کاراتو بکن تا گفت کوه کاراتو بکن مگه باهم رو ...

نمیدونم بخدا. هم دلم میخواد بهم توجه کنه هم دلم میخواد تنها باشم از شلوغی بچه ها یه کم دور باشم

نمیدونم بخدا. هم دلم میخواد بهم توجه کنه هم دلم میخواد تنها باشم از شلوغی بچه ها یه کم دور باشم

پس یه کم توقعی هستی 

یه وقتا باهاشون برو نزار بدون شما لذت ببرن اینجوری براشون عادت میشه 

پس نه گریه کن نه زانوی غم بغل کن 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

ومنی که امروز سراین موضوع واقعا حزص خوردم ،من یک پسر۴ساله

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
درد منم اینه بلد نیست😔

بازم  نفهمیده 

با مردا  باید  واضح  حرف زد .

خودت  چرا قبل  اینکه  بگه  حاضر نمیشی 

اکتیو  و سرحال بودن  خانم  مرد و به شوق  میاره . 

تعاریف  خانوم و اقا  از  رفتار  متفاوته  

ممکنه  احساس  کرده  باشه  مایل نیستی .

فقط حرف بزن  باهاش  . حرف  ...

.
2810