2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مامان آروین عزیز سحر جان نگران نباش آنقدر بعد لذت ببریم ک این حال های بدون یادمون بره پناه جون من نمک ای بکی نگی میخورم آخه زیاد شوری دلم میخاد خصوصا چیبس و خیار شور والا خود بچه سمت چپ شکمم من حسش میکنم اکثرا چپه گاهی میاد وسط اونروز ک سونو رفتم وسط شکمم بود عکس های سونو بچه دقیقا وسط مه چپ نه راست
سلام خدا رو شکر نینی شما سالم بوده پناه جون من دیروز 16 هفتم تموم شد رفتم آزمایش quad دادم ولی دکتر برام سونو ننوشته بود من نمی دونم نینی طلا دختره یا پسر سهیلا جون خیلی مواظب خودت باش ایشالا نی نی طلاهای تپل مپل سالم و سلامت به دنیا بیاری مرسی qesqes جون جونی
سلام به مامانای گل . بالاخره سایت برام باز شد. چند روزه هر کاری میکنم نمیتونم سایتو باز کنم . امیدوارم خوب باشین همگی . دوستای گلم . من توی اولین سونو ، ساک حاملگی سمت راست تصویر بود . الان هم حرف وی توی چشم چپمه . یه جا خوندم که سن رو با ماهی که توش حامله شدین رو اگه جمع کنین و عدد زوج شد جنین پسره . واسه من زوجه . خیلی دوست دارم بدونم نی نی م دختره یا پسر . باید تا هفته 18 صبر کنم . یعنی 3 هفته دیگه 😍