2777
2789
اتفاقا منم خیلی بدنبال این بودم که بفهمم جنسیت نی نیم چیه این مورد دیدم ولی تو هر دو چشمم علامت v بود. من یه جا خوندم که اولین سونوی که گرفتی اگه ساک تشکیل شده سمت راست رحم(سمت چپ عکس) باشه بچه پسره و برعکس. مال من سمت راست رحم (چپ عکس )بود. بنظرم معتبر بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان اروین عزیزم مال شما کدوم سمته؟ واااااااای نمیدونید چه ذوقی دارم آخه چون هنوز حسش نمیکنم وقتی میرم سونو میبینمش باورم میشه که یه هدیه بزرگ تو دلم داره وول وول میخوره تازه صورت نی نیم رو کامل دیدم امروز صبح رفتم سونو. ان شاء الله که نی نی همه مامانای عزیز صحیح و سالم باشه و بسلامتی هم دنیا بیان.
سلام ممنون از همه والا منم علایم هردو رو داشتم یکی میگفت دختر یک می گفت پسره مثلا ورم کردم وینی ام بزرگ شده و کلی جوش زدم از طرفی شوری دلم میخاست و گرمم بود زیاد اما به قول دوستمون بچه من چپ رحمم بود ک اینم بعضی جاها خونده بودم چپ دختره بعضی جاها نوشته بود چپ پسره از طرفی من آون خط تو چش تو چشم چپ دیدم کلا همه چی قاطی بود اما دیروز سونوگرافی گفت 100 درصد پسره حتی چند بار زوم کرد و نشون مون داد فداش شم داشت تو دلم شیرجه میزد خیلی خوب بود
سلام به همه ی مامانای خوشگل کسی بین دوستان هس که سردرد داشته باشه؟ من از اول ماه 13 هفته تا الان که 15 هفته و 5 روز هستم سردرد دارم دیگه گاهی وقتا خیلی کلافه می شم اگه کسی چیزی می دونه به منم بگه lena mv جون من بلد نیستم شمارم رو کجا برات بنویسم