2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلیا جون من هم تیرویید م بالا رفته و الان قرص میخورم تا جایی ک من میدونم خطر تیرویید بالا متوجه مغز کودک و مادر رو هردو تاثیر منفی میزاره برا مادر فراموشی و آلزایمر و برای بچه خدا نکرده عقب افتادگی یا دیر کرد رشد ذهنی داره دکتر به من گفته هر اتفاقی افتاد باید قرص مصرف کنی حتی شنیدم کسی ک تیرویید بالا دارل باید روز زایمان هم قبل زایمان بخوره تا این حد موثر ه البته جا نگرانی نیست چون همون قرص کوچک همه عوارض از بین میبره مادر من کلا تیرویید بالا بوده و 4 تا بچه سالم داره یا اطرافیان فقط اگر تیرویید تون بالاس با تجویز پزشک قرص یادتون نره
میگم gesges جان من الان میرم تو شونزده هفته که فهمیدم کم کاری تیرویید دارم یعنی اگر بعد از این قرص مصرف کنم عوارضش رفع میشه برا جنین یا اینکه اثر سوء شو خدای نکرده گذاشته؟
سلام به مامانای گل . صبحتون به خیر . چه خوب که این تاپیک فعاله . من مریم هستم . 14 هفته و یک روز. تاریخ 27 بهمن دادن بهم برای زایمان . هفتخ پیش سونو کردم ولی جنسیت نی نی مشخص نشد . گفت پاهاشو جمع کرده قربونش برم . حالا بیصبرانه منتظرم تا هفته 18 تجربه اولمه . ایران هم نیستم و خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم .امیدوارم اینجا بتونیم دوستای خوبی باشیم و به هم کمک کنیم که این دوران شیرین تر بگذره
2810