2777
2789
عنوان

خانما میشه یک راه پیش پام بزارید دارم دیوووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 12904 بازدید | 42 پست
اصلااااا عوارض نداره کاملا گیاهیه و خیلیم عملکردش خوبه با اولین قرصی که میخوری کاملا متوجه تاثیرش می ...

تشکر ،،مود پلاس درست گفتم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلااااا عوارض نداره کاملا گیاهیه و خیلیم عملکردش خوبه با اولین قرصی که میخوری کاملا متوجه تاثیرش می ...

عذر میخوام ،ببخشید گفتید گیاهیه از داروخانه بگیرم

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
عذر میخوام ،ببخشید گفتید گیاهیه از داروخانه بگیرم

اره عزیزم از داروخونه بگیر و اینکه درصورتی که داروهای اعصاب دیگه ای مصرف میکنی ازش نمیتونی استفاده یا در صورتی که باردار باشی منع مصرفش فقط تو ایناست و گیاهیه عوارضیم نداره فقط این دوتا رو نداته باشی اوکیه میتونی مصرف کنی

دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱
اره عزیزم از داروخونه بگیر و اینکه درصورتی که داروهای اعصاب دیگه ای مصرف میکنی ازش نمیتونی استفاده ی ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من یه آدمی ام که خیلی استرسی ام و خیلی حرف بقیه روم تاثیر میزاره

یه مدت برا دل خودم ورزش ساده میکردم روزی نیم ساعت ازین نرمش های خیلی آسون خیلی بهتر شدم

بعد باز یکی بهم یه تیکه انداخت و ورزش ول کردم و باز روز از نو روزی از نو با استرس وحشتناک

گاهی بری روان پزشک برات دارو بنویسه هم خوبه ولی ورزش پیشنهاد اولمه

منم همین جورم

خب برو آزمایش تیرویید بده نهایتش یک دوره شش ماهه دارو مصرف میکنی خوب میشه ولی واقعا زندگی آدم مختل میشه برای تیروئید پرکار. ازهمه بدتر چون سوخت و ساز بدن زیاده اشتها زیاد میشه ولی وزن کم میشه، مشکل قلبی برای ادم ایجاد میکنه و هزار تا مرض دیگه. انشالله که خیره