2777
2789
عنوان

پسرم اجازه نمیده پوشکش کنم😿

271 بازدید | 10 پست

پسرمن ماه اینده دوساله میشه اما موقعی که میخوام پوشکش کنم جیغ میزنه گریه میکنه بعضی وقتا فرار میکنه ،سعی می‌کنه پوشکو دربیاره اصلا برای از پوشک گرفتنم آماده نیست هیچی صحبت نمیکنه اصلاااا نمیتونه یه کلمه هم بگه 

پوشکش تنگ نیست همه برنداروهم استفاده کردم دیگه کلافه شدم چیکار کنم نمیشه که ازاد بزارم😞😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همکاری نمیکنه مقصر خودتی اون از نظر روحی آماده شده ولی تو هیچ راهنمایی بهش نکردی باید تا از خواب بیدار میشه ببری جیش کنه قبل خواب ببری جیش کنه نصف شب بیدارش کنی ببری دسشویی، صبح بشونیش رو سرویس سیار، اوایل دو ساعت دو ساعت ببری دسشویی آب بریز رو پاس جیشش و ول می کنه بعد یواش یواش یاد میگیره پروسه از پوشک گرفتن یه مادر صبور می خواد فک نکن بچه میاد بالا سرت میگه من و ببر دسشویی

اگه همکاری نمیکنه مقصر خودتی اون از نظر روحی آماده شده ولی تو هیچ راهنمایی بهش نکردی باید تا از خواب ...

الان زود نیست؟ اخه هنوز حرف نمیزنه منم شاغلم وقتشو ندارم کلافه شدم

نمیتونه حرف بزنه الان که زوده 

براش صندلی توالت بخر مخصوص کودکانه خودش کارشو انجام بده با اشاره بهش یاد بده بچه های فامیل ما هم حرف نمیزدن ولی یاد گرفتن با اون کارشون رو انجام میدادن

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است!