2777
2789
دخترای این دوره زمونه مثه ما دهه شصتیا نیستن چقدددددد مظلوم بودیم ظرفا رو میشستیم همه کارای خونه با ...

اره بخدا ماها چقدر خوب بودیم🤦🏻‍♀️من نمیخوام واسه من ظرف بشوره کارهای شخصی خودشو نمیکنه🤦🏻‍♀️

من بچه نیستم 22 سالمه اما رابطه ام اونطوری که باید با مامانم خوب نیس. حس کردم اینطوری هستی:/ مثلا ...

توروخدا بیا کمکم کن بگو چکار کنم..نمیخوام اینده ش خراب بشه. اصلا دارم روانی میشم از دست کاراش🤦🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوش بدید و بهش شخصیت بدین خیلی نتیجه مثبت میگیرید

خیلی این کار رو انجام میدم

کلا من اینجوری هستم که از اول هم به پسرم شخصیت میدادم ولی پسرم جدیدا دیگه خیلی توقعش رفته بالا

مدام خودش رو با پدرش مقایسه می کنه که چرا با اون تلفنی زیاد صحبت می کنی با من نه. یکی نیست بهش بگه اخه ما همش با همیم

یا میگه چرا برای بابا چایی میریزی میشینید با هم می خورید بهش میگم آخا تو سنت کمه یه چایی بیشتر برات ضرر داره ولی خب مدام غر میزنه

میگه چرا شبا پیش بابا می خوابی ولی پیش من نه

کلی هم بهش توضیح میدما ولی قانع نمیشه

خیلی با محبته خیلی عاشقشم خیلی به فکرمه ولی چند وقته این بلوغ فکریش اذیتم می کنه

وای تورروخدا..واسه منم سالی یه بار جورابشو نمیشوره..حموم هم نمیره.لباسش بوی عرق میده. همش میگم باید ...

عین دختر من بخدا ظرف میشست همه چربیا رو ظرفا بود بعد من حامله شدم مجبور بود بشوره یکم راه افتاد ولی الانم شستن ظرفاش بدلم نمیشینه ظرفشویی که آخر شستنش بلید بیای و ببینی پر کف تمیزی باید تو ذاتت باشه هر چی یلد بگیری یاد نمیگیرن دخترای الان

دررابطه با بهداشت و نظافت شخصیش  و مسایل مربوط ب اقایون چیزی پرسیده تاحالا؟ یا کلا صحبت شده باه ...

کاملا میدونه

چند باری ازم پرسید که بچه ها چه جوری به وجود میان یا معنی بعضی کلمات

منم خیلی سربسته بهش توضیح میدادم که هم دروغ نباشه هم وارد جزئیات نشده باشم

تا اینکه حدود یکی دو ماه پیش بود دیدم خیلی کلافست و انگار می خواد حرفی بزنه، تپش قلب گرفته بود و دستاش میلرزید

می گفت می خوام باهات حرف بزنم اما روم نمیشه. بهش گفتم من مامانتم من تو رو به دنیا آوردم هر مشکل و سوالی داشتی باید به من بگی تا راهنماییت کنم

گفت می خوام راجع به یه چیزی حرف بزنم که خیلی زشته خودت میدونی چیه؟ گفتم نه بیشتر توضیح بده

گفت راجع به روابط زن و مرد گفتم خب سوالی داری بپرس

بقیش رو میترسم بگم تعلیق بشم

دخترم تقریبا ده سالشه بدتر از دخترته

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی این کار رو انجام میدم کلا من اینجوری هستم که از اول هم به پسرم شخصیت میدادم ولی پسرم جدیدا دیگ ...

من یه بار واسه دخترم توضیح دادم ک زن و شوهر از هرکسی ب هم نزدیک تر و محرم ترن و یه سری صحبتا ازین قبیل 

البته پسر شما هم یکی دوسال دیگه کلا میره با دوستاش و متاسفانه والدین کمرنگ میشن

دخترم امسال هفتمه کلا تغییر کرده

پسر من یازده سالش هست ولی چند ماهی میشه دچار بلوغ فکری شده مدام می خواد نظر بده، بگه من مهم هستم ، ...

دختر همسایمون کلاس. سومه اون روز میکفت من دیگه بزرگ شدن اختیار کل زندگیم دست خودمه دیگه اختیاجی به اجازه پدر مادر ندارم🙄😅