2777
2789

من مجرد بودم اینطوری بودم ولی چندان دلخوشی نداشتم باید بهش انگیزه بدی دیگه .شور داشته باشه کارهاشون بکنه

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دس رو دلم نزار دختر من ۱۷ سالشه پدرمو در آورده 

بی نظم شلخته میره سرویس هزار بار گفتم دستمال ببر خشک کن خودتو 😣 جورابش چرک میزاره تو جیب مانتوش اصن من نمیفهمم هم خودم همه عمهاش ترو تمیز هستیم این بچه نمیدونم به کی رفته🙄

انگار منو دخترمو میگی البته روزایی ک میره مدرسه دوش میگیره انقد ک اذیت شدم میبرمش پیش روانشناس

عه جدی میگید؟ هرروز دوش میگیره؟ میشه بپرسم واسه چه مشکلی رفتید پیش دکتر؟ جواب گرفتید؟ 

وای خیلی کلافم. اصلا کمک حالم نیستا🥺

پسر من یازده سالش هست ولی چند ماهی میشه دچار بلوغ فکری شده

مدام می خواد نظر بده، بگه من مهم هستم ، به من اهمیت بدید، منو بزرگ حساب کنید، مدام غر میزنه

واقعا سخته

وای خیلی کلافم. اصلا کمک حالم نیستا🥺

دخترای این دوره زمونه مثه ما دهه شصتیا نیستن چقدددددد مظلوم بودیم ظرفا رو میشستیم همه کارای خونه با ما بود اونوقت اینا میخان یبار ظرف بشورن هزار تا منت میزارن

من بچه نیستم 22 سالمه اما رابطه ام اونطوری که باید با مامانم خوب نیس.

حس کردم اینطوری هستی:/

مثلا من ظرف می‌شورم مامانم اصلا نمیبینه که من اون ظرفا رو شستم ولی یه ایرادی از توش در میاره!

من هرچی میگم کلا یه منظور دیگه برداشت میکنه.

اینطوری برچسب نزن روی دخترت 

تلاش کن که رابطه تونو درستش کنی

دس رو دلم نزار دختر من ۱۷ سالشه پدرمو در آورده  بی نظم شلخته میره سرویس هزار بار گفتم دستمال ب ...

وای تورروخدا..واسه منم سالی یه بار جورابشو نمیشوره..حموم هم نمیره.لباسش بوی عرق میده. همش میگم باید تمیز باشی گوش نمیده🥺🥺🥺

عه جدی میگید؟ هرروز دوش میگیره؟ میشه بپرسم واسه چه مشکلی رفتید پیش دکتر؟ جواب گرفتید؟ 

نه هر روز ولی یه شب در میون

عطر هم زیاد میزنه

مام هم استفاده میکنه

شیو میکنه

اما اگه نره مدرسه هیچکدومو انجام نمیده

بخاطر بی انگیزگیش

ماسک شو برنمیداره بعد از کرونا

هنوز دو جلسه رفتیم تغییر مشهودی نکرده

گرونم هست ساعتی پونصد

پسر من یازده سالش هست ولی چند ماهی میشه دچار بلوغ فکری شده مدام می خواد نظر بده، بگه من مهم هستم ، ...

دررابطه با بهداشت و نظافت شخصیش  و مسایل مربوط ب اقایون چیزی پرسیده تاحالا؟ یا کلا صحبت شده باهاش ؟ یا هنوز از نظر عقلی زوده براش ازوناس ک تو فازش نیست

parasoo1989@