2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرتم زن خودشو میخواد همون زن شاد و خنده رو نه یه زن داغون .از همین امروز شروع کن یه اهنگ شاد رقص دونفره با دخترت بازی کن حسابی باهاش تا خسته بشه بعدموقع اوندن همسرت لباساتو عوض کن عطر بزن ارایش کن حتی برای خودتم گاهی ارایش کن و عطر بزن خس خوبی به ادم میده
بخندم یا گریه کنم نمیدونم بابا بیخیال من خودم بارداری یدی داشتم بعد هم افسردگی زایمان تایپیک زدم بچه ها گفتن اصلا شوهر خوبی نداری ولی به نظر خودم شوهرم خوبه اینقدر من انرژی مثبت هستم. همش فکر کنم همه چیز خوبه من نباید خرابش کنم. بعد ما بعد از 5 سال بچه آوردیم باز هم روابطمون سرد شد. مال همه همینه درست میشه
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
دخترم شب ها تا صبح بیداره من شاغلم بعد هم میام خونه اینقدر باهاش بازی میکنم تا شب. خداییش من هم خسته ام غر هم میزنم ولی تا لبخند دخترم رو میبینم دوباره انرژی میگیرم. خیلی حسرت این روزای مارو میخورن. چند روز پیش دخترم حالش بد شد کارش رسید به بیمارستان به خودم گفتم خاک بر سرم خدا کنه اذیتم کنه مریض نشه. روحیه بده به خودت.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی