2777
2789

معلم ما گفت ۲۰۰ تو فلان مدرسه ولی در کل کمه نسبت به دولتی 

فکر کنم ساعتی یا روزانه هست

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم ما گفت ۲۰۰ تو فلان مدرسه ولی در کل کمه نسبت به دولتی  فکر کنم ساعتی یا روزانه هست

اهان ساعتی باشه خیلی عالیه مثلا اگر روزی ۳ ساعت درس بدی 

با توجه ب حذف پنجشبه و جمعه تقریبا ماهی ۱۲ میمونه 

۲۰۰ میلیون؟ درماه؟

۲۰۰ تومان روزانه 😐 یکیشم گفت ۴۰۰ تومان دبیر فیزیک بود 

روزانه ساعتی پول میدن

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

عزیزم حتما بپرس از معلمت ک ساعتی ۲۰۰ بعد شما ساکن کجایی؟من کرجم مدرک دکترا داری؟

یکیش فوق لیسانس و بقیشون دکترا دارن همشون

عزیزم حتما بپرس از معلمت ک ساعتی ۲۰۰ بعد شما ساکن کجایی؟من کرجم مدرک دکترا داری؟

شیراز

اهان ساعتی باشه خیلی عالیه مثلا اگر روزی ۳ ساعت درس بدی  با توجه ب حذف پنجشبه و جمعه تقریبا ما ...

مثلاا دوساعت ۲۰۰ بگیری ۴ ساعت کلاس دوروز در هفته میشه ۸۰۰ ناحیه ۴و۲ بیشتر بردار یک هم بد نیست

اهان ینی ساعتی ۲۰۰ یا ۴۰۰ من‌برا معلم ابتدایی میگفتم.

اگه دکترا داری برو دبیرستان درد سرش کمه

من‌ناحیه دوعم توی کرج  بعد میخاسم‌بدونم با مدرک لیسانس ماهی چند میدن.

باید بپرسی بستگی به مدرسه داره معمولا غیر انتفاعی بد اخلاق و خیلی سطح بالا قبول نمی کنن ولی غیر انتفاعی معمولی قبول میکنه حتما

اگه دکترا داری برو دبیرستان درد سرش کمه

ن بابا اگ دکترا باشه ک میرم برا استاد دانشگاهی

بعد مثلا معلما اگ روزانه فقط ی ساعت درس بدن ۲۰ روز در ماه میشه ۸ میلیون. خوبه اینم ولی با توجه ب مدرک دکترا ما استاد دانشگاهمون با مدرک دکتراس ماهی بیشتر از ۴۰ تومن درامد داره