asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1795 عنوان رفع بوی تهوع ازروفرش🤢 429 بازدید | 9 پست عذرمیخوام بچه ها🥺پسرم دیروز رو ی تیکه از فرش بالااورد باهرچی بگین تمیز کردم شامپوفرش،ریکا،مایع لباسشوییولی بازم حس میکنم خونه بو میده فرش بو گرفته چیکارکنمش فرشمونم تازه شستیم نمیتونم دوباره بدم قالیشویی ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1402/10/12 | 15:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1795 همون تیکه رو بشور بزرگه😭 ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
دختر_شیطونک عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 9816 نرم کننده لباس رو بریز روی اون قسمت دوباره بساب بوی خوبی میگیره غصه نخور درست میشه.
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1795 نرم کننده لباس رو بریز روی اون قسمت دوباره بساب بوی خوبی میگیره باش اونم انجام بدم ببینم چی میشه😭🥴 ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 11832 بزرگه😭 لگن بزار زیرش با آفتابه آب بریز بشور دیگه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
دختر_شیطونک عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 9816 باش اونم انجام بدم ببینم چی میشه😭🥴 نرم کننده یه عطر خوشبویی به لباسام میدهبریز حتماپنجره ها رو هم باز کن یه اسپند هم دود کناین بو تو کل خونه پخش شده با اسپند میره غصه نخور درست میشه.
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1795 نرم کننده یه عطر خوشبویی به لباسام میده بریز حتما پنجره ها رو هم باز کن یه اسپند هم دود کن این بو ... ممنون عزیزم ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙