2777
2789
عنوان

برای تولد بچه هام مامانمو دعوت کنم ایا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست

بعد بازم امروز فهمیدم مامانم که قرار بوده تولد برای خودش بگیره امروز دایی و خاله هامو دعوت کنه کیک درست کنه دیگ گفت بهم که دیگه تو اومدی درست نکردم و نگفتم بهشون ینی برای دوتا نوه هاش نخاسته این شادیو؟😐منم خواستم تولد بگیرم برای بچه هام توی تالار مامانمو دعوت نکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد بازم امروز فهمیدم مامانم که قرار بوده تولد برای خودش بگیره امروز دایی و خاله هامو دعوت کنه کیک د ...

عزیزم واقعا جلوی همسرت و بقیه خیلی زشته 

دعوتشون کن ولی یه جوری بهشون برسون که فهمیدی اصل قضیه و منظورشون فهمیدی 

مطمعنی خاله هات رو دعوت کردن خودشون نیومدن بعد شاید فهمیدن تولد خواهرت هست یه تولد گرفتن ولی من بودم ...

گفتم بهش گفت کرونا بود هیچی دیگ ادم دهن به دهن بشه با یه نفهم ینی هر دو طرف نفهمن دیگ من بیخی شدم 

بعد بازم امروز فهمیدم مامانم که قرار بوده تولد برای خودش بگیره امروز دایی و خاله هامو دعوت کنه کیک د ...

با مامانت تعارف داری مگه؟

فردای همون روزی که تو خونشون تولد گرفتن میگفتی تو که نمیخواستی تولد بگیری چیشد خب قرار بود بگیری میگفتی ما هم همون روز میومدیم دور هم خوش میگذشت.

قشنگ بگو و توضیح بخواه.

ولی احتمالا بچه های شما کوچیکن یا شلوغ و مامانتون دوس ندارن تو مهمونیهاشون باشید

برا بچه دارا عادیه کلا این قضیه.ولی نه دیگه تو تولد

تولد برا بچه اس دیگه

با مامانت تعارف داری مگه؟ فردای همون روزی که تو خونشون تولد گرفتن میگفتی تو که نمیخواستی تولد بگیری ...

بچه ها مال غریبه نیستن که نوه دختریشه.فکر نکنم ازون باشه.موضوع یکم عجیبه اسی هم دقیق توضیح نمیده .یه جای کار میلنگه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
بچه ها مال غریبه نیستن که نوه دختریشه.فکر نکنم ازون باشه.مپضوع یکم عجیبه اسی ه مدقیق توضیح نمیده .یه ...

بخدا هیچ جای کار نمیلنگه مامانم یکم مریضه از لحاظ روحی روانی همه میدونن

بچه ها مال غریبه نیستن که نوه دختریشه.فکر نکنم ازون باشه.مپضوع یکم عجیبه اسی ه مدقیق توضیح نمیده .یه ...

ای خواهر یه چیزایی اینجا ادم میشنوه شاخ درمیاره

هر کسی که نمیفهمه بجه چیه نوه چیه 

حالا منظورم مامان اسی نیست کلا میگم

نمیدونم چقدر عجیبه رفتار مادرت وقتی اینجوری می‌کنه حتما علاقه ای هم به حظور تو جشن شما ندارن اگر فردا شوهرت گیر نمی‌ده مادرت چرا نیومد چرا دعوت نمیکنی دعوت نکن یا یه بار خیلی سرد دعوتش کن 

بخدا هیچ جای کار نمیلنگه مامانم یکم مریضه از لحاظ روحی روانی همه میدونن

پس اگه مامانت مریضه واقعا احتیاج به کمکت داره نباید تنهاش بزاری.این کاراش اگه به مریضیش برمیگرده به دل نگیر و حتما دعوتش کن.چون مهمونیت که کفتی تالاره و برای ادما جای سوال میشه که چرا مادرت نیست و برای خودت بد میشه.

دعوتش کن ولی بعدا حتما بهش بگو از دستش ناراحتی

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
2810