2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از راهنماییت گلی اولش خیلی گریه کردن؟

خواهش میکنم عزیزم

آره چون هر دو بدون بیهوشی بودن گریه کردن. به خصوص کوچیکه که تا حدودی کنترل بدنشو داشت بیشتر اذیت شد. ولی پسر بزرگم چون ازم دورش کردن گریه کرد. بعدم فقط جیش اول اذیت بودن. 

🥺🥺 من نمیرم  دلم نمیاد نگاه کنم

منم همینطور

ولی پسر کوچیکه‌م بردمش مطب و بالا سرش بودم. اصلا هم نگاه نکردم. البته یه جا دکترش گفت نگاه کنم که یه چیزی نشونم بده. دکترش متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری بود. خیلی کارش خوبه توی شهرمون. جالبه که يه عده مخالف ختنه هستن. ولی دکتر وقتی پوستو بلند کرد قبل برش یه لایه سفید زیرش نشونم داد و گفت اونایی که ختنه نمیکنن درصد سرطان آلت تناسلی بینشون خیلی خیلی بالا میره. میگفت توی ایران تقریبا نداریم. بین ختنه شده‌ها که اصلا. ولی کشورهای غیراسلامی درصدش خیلی بالاست. 

بزرگه هم اتاق عمل بود و ازم دور بود. 

من پسرم ۴۰ روزش بود به روش حلقه . خوب بود فقط جیش اول گریه کرد دیگه مشکلی نداشت 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
درسته  چه دکترهایی ختنه میکنن؟

پسر بزرگم یه تکنسین‌ اتاق عمل ختنه‌ش کرد. انقد کارش خوبه که متخصصی که پسر کوچیکه‌مو ختنه کرد گفت پسر خودشو داده دست همین آقا. جاریم که پرستاره هم میگفت پرسنل بیمارستان فقط به همین آقا اعتماد دارن برا ختنه بچه‌هاشون. ولی چون ۴۵ دقیقه پسرم جلو چشمم نبود و بردنش اتاق عمل دیگه دومیو بردم مطب. درکل پزشکهای عمومی هم ختنه میکنن. متخصصین کلیه و مجاری ادرای هم همینطور. بیمارستان هم ببری انجام میدن. فقط اجازه نده سنش بیشتر بشه.هرچی بچه‌تر بهتر. چون حرکت زیادی هم نداره ۲ روزه تمام میشه. پسر کوچیکه‌م که ۵ ماه و نیمش بود یه بار بعد عمل به خاطر دست و پا زدن زیاد خونریزی داد دوباره بردمش دکتر. موقع معاینه مجدد خیلی اذیت شد.

پسر بزرگم یه تکنسین‌ اتاق عمل ختنه‌ش کرد. انقد کارش خوبه که متخصصی که پسر کوچیکه‌مو ختنه کرد گفت پسر ...

ممنون از راهنماییت گلی 

آره من تا قبل از دوماهگی میخوام ختنه ش کنم حتما 

کسیو شنیدی بیمارستان محمد کرمانشاهی برای ختنه برده باشن؟

ممنون از راهنماییت گلی  آره من تا قبل از دوماهگی میخوام ختنه ش کنم حتما  کسیو شنیدی ب ...

خواهش میکنم گلم

ان‌شاءالله که راحت میگذره

عزیزم من خوزستان هستم به همین خاطر اطلاعی در این مورد ندارم.