2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 113 پست

دیگه باید چیکار کنه بفهمی باید بلاکش کنی

کم مونده 3 نصف شب پیام بده بپرسه چی تنته

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور که معلومه همش تو فکر این چیزاس چندوقت دیگه ام بت پیشنهاد میده همینجوری ادامه بدی بنظرم باش بهم بزن حتی اگ بهش بفهمونی هم ک بدت میاد فوقش به زبون نمیاره ولی تو فکرش ک هست..

هر شوخی بدی که پسرا میکنن تقصیر خود دختره ست که بهش رو داده 

تو هم اگه همون روز اول که باهاش شوخی کرد باهاش برخورد کرده بودی یا قطع ارتباط میکردی کار به اینجا نمیرسید این یارو از این بی ظرفیاتاست

همونی که خیلی نایسه هستم😌

چطور این همه هیچی نگفتی باید همون اول جوابش و میدادی پررو نشه

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

آقایون همینن دیگه احتمالابهش رودادی اونم خیال کرده چ خبره تابهشون میخندی خیال میکنن ...میخای چ معنی داشت ازش شماره بگیری سنگین خریدتومیکردی میومدی بیرون خیال میکردی میخادبیادخواستگاریت؟!اونی ک واسه زندگی بخادتت آدرس خونتومیخاد

Dunyada olumden baskasi yalan

منم از قیافه یکی تو دانشگاهمون خوشم اومد ولی از شخصیتش ن چون ی مدت باهاش حرف زدم همش حرفا جنسی میزد هیچ راهی نداره اینارو آدم کرد؟🤣

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی