2777
2789
عنوان

خانم هایباتجربه میشه بیایید

105 بازدید | 16 پست

دوستان من امروز تولد هستم 

بعداینکه توشهر غریبم مامان بابام نیستن مرداد عروسی گرفتیم کلا اوبین تولد متاهلیم هست 

شوهرم تولدش بود رفتیم مشهد ۱٫۷۰۰براش کیف خریدم مشهد براش کیک سفارش دادم ناقص سوپرایزش کردم 

بعد اینکه 

بعدچون ماه عسل بود گفت پول ندارم منم گفتم من چیزی نمیخوام فعلا برای مامانم اینا چیزی نخرید برامامان خودش خریدیم 

چون مامانش اینا میخواستن بیاییند

الانهم میگه پول ندارم به نظرتون باید توقع داشته باشم کادو خوبی تولد برام بگیره شاید بگم نمیخوام ولی خب دلم میگیره به نظرتون باید چ کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دستش خالیه بهش بگونمیخادبگیره گناه داره

مردا انقدراینروزا توفشاراقتصادی هستن

ناراحتی نداره که وقت زیاده

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

عزیزم وقتی آدم قبول میکنه با بی پول ازدواج کنه باید پیه این چیزارو به تنش بماله

بخاطر هدیه اعصاب خودتون رو خورد نکنید

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

نمی دونم به خدا حس میکنم کیک درست کنم خودم کوچک میشم

اگه نداره اینکارو بکن نه چرا کوچیک بشی عزیزم 

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
حس میکنم بهضی .قتا مازنا اینقدر کوتاه میاییم که کوچک میشیم

چی بگم والا چاره چیه بایدساخت

ولی به نظرم اگرشوهرت قدرشناس باشه کوچیک نمیشی شایدم گفتی نمیخوادولی اون خرید 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
شوهرخواهرم نصف شوهرم حقوقشه دیگه برا زنش حداقل گوشتکوب برقی خریده بود

اسی جان آدم با آدم فرق میکنه خب

چون اول زندگیته میگم الکی بخاطر این چیزا کام زندگیتون رو تلخ نکنید

گاهی فرهنگ خانواده ها فرق میکنه شاید شوهر خواهرت از یه خانواده ای هست که هدیه گرفتن براشون خوشاینده 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چی بگم والا چاره چیه بایدساخت  ولی به نظرم اگرشوهرت قدرشناس باشه کوچیک نمیشی شایدم گفتی نمیخوا ...

میدونی خواهر بعضی وقتا اونقدر میگی که نمیخوام که دیگه به چشم نمیایی

میدونی خواهر بعضی وقتا اونقدر میگی که نمیخوام که دیگه به چشم نمیایی

اینم حرفیه🥲

چیزی نگی خودش میگیره؟

اینم حرفیه🥲 چیزی نگی خودش میگیره؟

دیگه نمیکشم 

مثلا واجب نی برای خواهرت هودی تدی بخری 

ادم براخواهر روسری میخره 

برا زنش میخره چیز خوبی

من مبگم نمیخوام چون چیزی هم که اجباری باشه ودلی نباشه 

بدرد هیچی نمیخوره

دیگه نمیکشم  مثلا واجب نی برای خواهرت هودی تدی بخری  ادم براخواهر روسری میخره  برا ...

عزیزم غصه نخورازبزرگواریت هست که به فکرشی مادرش وخواهرش بایدبهش میگفتن واسه خانومت هدیه بگیرمانمیخوایم بخاطرمابیوفتی توزحمت

اگه اوایل زندگیتونه درست میشه اگه میدونی خدایی نکرده دعواتون نمیشه یه زمان مناسب باهاش صحبت کن بگو که دلخورشدی