2777
2789
عنوان

همتون حستون همینه به نی نی سایت یافقط من اینطوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 65 پست
وای آره  من دیگه مث معتادای کارتون خواب شدم🤦‍♀️🤣

ایمیل منو شوهرم یکیه.هرچی من تو گوگل سرچ کنم اون میبینه هرچی اون سرچ کنه من میبینم.بعد ب من میگه تو نی نی سایت چی میدن ک صدر همه ی سرچ های گوگلته😁

ایمیل منو شوهرم یکیه.هرچی من تو گوگل سرچ کنم اون میبینه هرچی اون سرچ کنه من میبینم.بعد ب من میگه تو ...

🤣🤣 وای خوبه شوهرت هیچی نمیگه شوهرِ من همه چیو میدونه میگه کاری میکنی برم از مسئول نی نی سایت شکایت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا فقط سعی میکنه درک و مراعاتم کنه حتی امروز قسم خدا و پیغمبر میخورد آخر سر هم ی کم جوش آورد ا ...

شوهرمنم خیلی سعی میکنه ارومم کنه منظورم ازحساس بودن اینه که روت حساس هست؟مثلاحجابت روابطت؟

اوه از:حجاب و روابط ک ب شدددددت حساسه ناجور حساسه  شوهر تو هم همینجوریه؟

نه اصلا بهیچ وجه سراین قضیه هم ناراحتم اصلاناراخت نمیشه ازچیزی خیلی کاراکردم حساسش کنم نشد

2810