2777
2789
عنوان

همتون حستون همینه به نی نی سایت یافقط من اینطوریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 65 پست
منم قلبم تندتند میزنه خدا خدا میکنم چیزی نبینم و وقتی چیزی نمیبینم بدبین میشم نکنه زرنگ بازی درمیاره ...

سعی کن قسمت خیانتا و این جور مسایل رو پیگیری نکنی.یوقت شوهرت از این احساست باخبر نشه.بسپار ب خدا.بقول ممانم آدم اگ بخواد کاری رو بکنه بذارش تو شیشه درشو ببند.اون آخه یه راهی پیدا می‌کنه ک کارشون کنه.اگرم نخاد ک نمیکنه.گوشیشو چک نکن یمدت بیخیالش شو خودت آرامش بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن قسمت خیانتا و این جور مسایل رو پیگیری نکنی.یوقت شوهرت از این احساست باخبر نشه.بسپار ب خدا.بقو ...

مرسی عزیزدلم 🫂💕

واقعا سعی میکنم همین روشو پیش برم اما دست خودم نیست مدام میگم قسمت خیانتا نرم اما باز ی حسی میگه ن برو شاید ی چیزی یاد بگیری ک ب دردت بخوره اما روز ب روز حالم بدتر میشه و خودخوری میکنم نکنه کارماشونو جذب کنم

مرسی عزیزدلم 🫂💕 واقعا سعی میکنم همین روشو پیش برم اما دست خودم نیست مدام میگم قسمت خیانتا نرم اما ...

فعلا که چیزی یاد نگرفتی ک بدردت بخوره تازه شکاک هم شدی .و داره ضربه ای بهت وارد میشه.پس قسمت منفیش بیشتر از مثبتش بوده برات.

فعلا که چیزی یاد نگرفتی ک بدردت بخوره تازه شکاک هم شدی .و داره ضربه ای بهت وارد میشه.پس قسمت منفیش ب ...

دقیقا و منفی تر اینه ب نی نی سایت معتاد شدم و نسبت ب تایپیک های خیانت کنجکاوتر هیع خدا🤦‍♀️

2810