2777
2789
عنوان

طلاق

90 بازدید | 5 پست

سلام

دوستان من ۱ ساله خونه پدرم هستم.یه پسر ۵ ساله دارم.مبخوام جدا شم خودم شاغلم مشکل مالی ندارم.فقط خیلی نگران پسرم هستم هم افسرده شده هم لکنت زبان گرفته.خیلی همه بچه حساسیه روزی نیس نگه مامان چرا برنمبگردی خونه؟من‌۱۲ سال تحمل کردم ابن زندگی رو ولی بچه بیشتر آسیب میدید تو خشونت و دعوا.اگر کسی تجربه ای داره بگه دارم دیوونه میشم 😔

تعداد رای : 3
نظرسنجی
آیا بچم بهتر میشه ؟
2
66%
آیا کارم اشتباهه؟
1
33%

نمیشه بیاریش پیش خودت؟

این روزها حال دلم خوب نیست... ممنون میشم برام دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم 💛نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢😐      تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻‏.          قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂 طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داری😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین به شعور و درکت

و خوشحالم که استقلال مالی داری و اینجوریم که مشخصه خانوادت پشتتن

من شرایط شما رو نمیدونم اما کاملا موافقم والدینی که با هم نمیسازن جدا شن بهتره و میتونن محیط سالم تری به بچه بدن تا با هم باشنو و همش مشکل و تنش

2805

به نظر من جدا شو و صبر کن و همه چی رو بسپار به زمان چون با ادامه این زندگی هر دو نابود می شید و آرامشی ندارین ولی بجا که آلان سنش کمه نمعنمیفهمه و با گذشت زمان و فهمیدن بهتر حقایق و بهتر فهمیدن شرایط تو حق رو به تو خواهد داد به نظر من زمان و صبر حلال مشکلاته زمان که بگذزره آدم از هر لحاظ بهتر میشه و هم روحی هم آرامش هم عقلی به خودت و بجا زمان بده و سعی کن حقایق و شرایط زندگی تو تا حد امکان که بهش آسیب نخوره توضیح بدی براش که راحت تر طلاقتون رو قبول کنه و کنار بیاد

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾