2777
2789
عنوان

از چه سنی مسائل جنسی رو به بچه هاتون توضیح دادید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ۱۲ سالگی فکر میکردم زن و شوهر دعا میکنن خدا بهشون بچه میده ولی وقتی کلاس هفتم فهمیدم چی به چیه به این پی بردم دنیا چقدر بی رحمه   ومن چقدتباه

اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی

استاد ما میگه از سن کم یه چیزایی رو باید برای بچه شفاف سازی کرد اما خب دیگه همه چیز رو هم نگید اول اینکه یاد بدید به بچه که کسی حق نداره بدون اجازه ببوسه بچه رو یا بغل بگیره خصوصا افراد غریب مثلا به بچه بگو میزاری ؟بهم اجازه میدی ببوسمت؟یا میزاری بغلت کنم؟ ولی اینکه از چه سنی چه چیزایی باید بگیم نمیدونم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منکه شوهرندارم

اما ۱۲ سال سنش کم نیست تو این روزگار بفهمه

و بنظرم زمانی ک خودش بخاد سوال بپرسه و براش پیش بیاد، باید تا حدودی بهش بگید

چون اگه نگید حالا نه کامل، براش بیشتر سوال میشه و میره ب کس دیگه میگه ک ممکنه همه چیییو بگه

پسر من کلاس سوم هست اون روز به دختر خواهرم میگفت دخترا از دوازده سالگی پریود میشن من خودم هنگ کرده بودم نمیدونستم چب بگم بهش در صورتی که اصلا تو خونه ما از لین حرفا نمی‌زنیم.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
دیگه خودت راهنماییش کن تا کمترازدوستاش بپرسه 

باور کن الان دختر اسی اونقدر میدونه که خودش میتونه اسی و راهنمایی کنه😆😆بابا دوازده ساله های الان فرق میکنن اطلاعاتشون بالاست توسط این اینرنت و گوشی ها

منم اولین بار دوستام گفتن‌. حتی درباره پریود هم مادرم درست بهم توضیح نداد. یه خانومی اومد مدرسه توضیح کامل داد‌. چقدر اون موقع ها دوست داشتم مادرم منو از ابهام در بیاره. بنظرم شما یه توضیحاتی بده بهش. نه درباره رابطه. ولی کلی یه چیزایی بگو