2777
2789

یه لحظه تموم قلبم وایستاد تموم قفسه سینم سنگینی کرد نفسم بالا نمی اومد  

من چند ماه پیش با یه ادم لاشی ک داستان داره رفتم سر قرار بعد کلا اون چیزی ک نشونم داده بود نبود 

دست درازی کرد و تجاوز اما دخول نه اما خیلی خیلی کارای بدتر فیلم ام گرفت 

بعدش اومدم خونه و از همه جا بلاکش کردم چند ماهی گذشت ازین موضوع امروز رفته بودم حرم حضرت معصومه از کنارم رد شد یه نگاه کرد بهم  بدو بدو رفتم داخل بخش خانومها از یه در دیگه سریع اومدم بیرون 

بخدا قلبم نفس نمی‌کشید از شوک  حس کردم واقعا الانه ک بمیرم فقط از خود حضرت معصومه التماس کردم دیگه هیچ وقت اونو تو زندگی من نزاره بخدا وسط خنده ها و خوشی هامم یادش میوفتم زندگیم کوفت میشه

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

عزیزم😔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

الهی چقدر سخت بهت گذشته کثافط عوضی نمیمیره و حتما سر خودش میاد

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهرت تو غیلماش معلوم بود؟

تهدیدت کرد؟

اگه خیلی اذیتی ازش شکایت کن 

واقعا این همه زن ه.ر.زه چرا میان نجاوز میکنن روانی ها

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

تعرض میشه اسمش. 

چرا فیلم گرفت با فیلم تهدیدت کرد؟

اگه کرد جرمه به فتا بگو  میندازنش زندان . باید بری سایت فتا نوبت بگیری برا مراجعه حضوری

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
2810