2777
2789
عنوان

یه سوال زنانه .لطفا خانومای متاهل بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
از توی بدنت چه خبر داری که تخمک هست یا نه اگه قصد حاملگی نداری جلوگیری کن 

از علایمم میدونم گلم

مطمعنم رد کردم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مگه تخمکی میمونه که بخواد لقاح بشه از روز تخمک گذاریم رد شدم

درست میگی

من دو سال با این روش محاسبه روز تخمک گذاری جلوگیری کردم و باردار نشدم

البته اگه پریودت منظم باشه 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
متاهل نیستم اما بر اساس درسی که خوندم اگه از تخمک گذاری عبور کرده باشی امکانش فک نمیکنم باشه ضمنا چ ...

قدمای اون بچه رو جفت چشامه عزیزم

هیچ وقت ناخواسته نمیشه اسمش..

اینا فقط از سر سوال و کنجکاویه اقدام نکردم ولی اگر عضو جدید خانواده ام هم بیاد خیلی خوشحال میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدمای اون بچه رو جفت چشامه عزیزم هیچ وقت ناخواسته نمیشه اسمش.. اینا فقط از سر سوال و کنجکاویه اقدا ...

پس خداروشکر عزیزم

کلا میگم

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
درست میگی من دو سال با این روش محاسبه روز تخمک گذاری جلوگیری کردم و باردار نشدم البته اگه پریودت م ...

عزیزم من تا ۳۱ سال عمرم کل پریودام منظم بود حتی یک روز عقب نمینداختم حالا دوماهی هست بدجوربه هم ریخته هرکسی اطرافمه میگن بی دلیل عقب میندازیم شما هم پریوداتون نامنظم شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم روز تخمک گذاریمو خیلی وقته رد کردم و هر آن احتمال پریود شدنم هست یعنی بازم ممکنه حامله بشم؟

حتی پریود هم باشی ممکنه. احتمالش کمی کمتره ولی همچنان ریسکش خیلی بالاست. در حدی که اگه همیشه این کارو بکنی و باردار نشی یه مشکلی هست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حتی پریود هم باشی ممکنه. احتمالش کمی کمتره ولی همچنان ریسکش خیلی بالاست. در حدی که اگه همیشه این کار ...

درسته

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوستم بین بچه اول  و دومش 6 سال و بد از اون 10 ساله با این روش که 10 روز بعد و قبل پریودش جلوگیری نداره باردار نشده 

ولی من خودم یه بار دو روز بعد از پریود باردار شدم با اینکه کامل منظم بود همه چی 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من دوستم بین بچه اول  و دومش 6 سال و بد از اون 10 ساله با این روش که 10 روز بعد و قبل پریودش جل ...

چه جالب

اخه عزیزم شما بعد پریود جلوگیری نداشتی من قبل پریودم یعنی دیواره رحم آماده ریزش هست ...تخمکی هم باقی نمونده از این ماه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تا ۳۱ سال عمرم کل پریودام منظم بود حتی یک روز عقب نمینداختم حالا دوماهی هست بدجوربه هم ریخت ...

این ماه هم چند روز بود خیلی کم اعصابم خورد شد

بیبی چک منفی شد ولی هنوز شک دارم، رابطه پر خطر هم نداشتم،  گیجم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی