2777
2789

دوستان بارداری با رابطه ی بدون جلوگیری  تو دو سه روز مونده به پریود .آیا امکان داره!؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیق نمیدونم کی تخمک گزاریته

اپلیکیشن لونا رو بریز تو اون پریود وارد کنی دقیق میزنه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

رابطه بدون جلوگیری = بارداری.

قبل و بعد و حتی حین پریود نداره زیاد این چیزا رو جدی نگیرید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

متاهل نیستم اما بر اساس درسی که خوندم اگه از تخمک گذاری عبور کرده باشی امکانش فک نمیکنم باشه

ضمنا چرا رابطه بدون جلوگیری همه توی سایت دارن

اگه‌بچه نمیخواید چرا این کار خطرناکو میکنید اخرش باعث بارداری ناخواسته میشه و اون بچه چه گناهی کرده

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
رابطه بدون جلوگیری = بارداری. قبل و بعد و حتی حین پریود نداره زیاد این چیزا رو جدی نگیرید.

عزیزم روز تخمک گذاریمو خیلی وقته رد کردم

و هر آن احتمال پریود شدنم هست یعنی بازم ممکنه حامله بشم؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مگه تخمکی میمونه که بخواد لقاح بشه از روز تخمک گذاریم رد شدم

از توی بدنت چه خبر داری که تخمک هست یا نه اگه قصد حاملگی نداری جلوگیری کن 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
2810