2777
2789
عنوان

دخترم هفت ماهه بود دکتر گفت نزارم بخوابه صبحا

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 31 پست

پناه بر خدا.بهداشت غلط کرده با هفت جد و آبادش. یه مشت بیسواد. اینا برمیگرده به طبع بچه. هر بچه یه جوره. بچه عصبی و داغون میشه. من دو تا پسر دارم. اونی که طبعش سرده هررررر ساعتی بخوابه شب،صبح ده به بعد بیدار میشه. از بچگی هم همین بوده

اون یکی طبعش گرمه هر ساعتی شب بخوابه صبح کله سحر بیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه بر خدا.بهداشت غلط کرده با هفت جد و آبادش. یه مشت بیسواد. اینا برمیگرده به طبع بچه. هر بچه یه جو ...

واقعا به طبع بدن ربط داره؟؟ الان یعنی طبع بدن بچه من سرده؟ 

از من به تو نصیحت سر بچه بیخیال باش  منی که خودمو پیر کردم سر حساسیت‌هام نسبت به بچه و الان می ...

خودم واقعا بیخیالم حرفا و نصیحتای بیخود بقیه ادمو حساس و عصبی میکنه 

واقعا به طبع بدن ربط داره؟؟ الان یعنی طبع بدن بچه من سرده؟ 

بله. اصلا هم مهم نیست. بهش شربت سیره انگور، عرق بیدمشک، دمنوش به و سیب که بهش میگن چای به و چای سیب بده.

هر کسی یه طبعی داره

در ضمن بچه این سنی باید خوابش زیاد باشه

عزیزم سعی کن شبها زود بخوابونی.مثلا ساعت ۹ الی ۱۰ خواب باشه.صبحا کاریش نداشته باش.بزار بخوابه.هروقت بیدار شد صبحانه شو بده.بعد میان وعده بعد ناهار.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
هشت ماهشه میتونه اینارو بخوره؟؟ 

بله. هیچ کدوم منعی نداره. اینا از بدو تولد میشه و هیچ محدودیتی ندارد. من به بچه هام میدادم و میدم. الحمدلله خیلی کم سرماخوردند و یبوست کامل درمان شد. از یه سال به بعد با عسل شیرین کنید.

میان وعده یه کم سیب پوره کنید یه کم عرق بیدمشک گرم کنید بو بریزید روش بدید بخوره

عزیزم سعی کن شبها زود بخوابونی.مثلا ساعت ۹ الی ۱۰ خواب باشه.صبحا کاریش نداشته باش.بزار بخوابه.هروقت ...

خیلی سخت شبا میخوابه همش گریه الانم مریض شده فقط باید بغلش کنیم بخوابه 

ولی اکثرا دوازده میخوابه