2777
2789
ن بابا اینطورم نیس من دوتا بچه پشت هم اوردم کلا داغونم چ روحی چ جسمی ۲۲سالمه

گفتیم قبل سی سالگی ظاهرا شما قبل بیست سالگی اوردی خوب معلومه پدرت درمیاد 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتیم قبل سی سالگی ظاهرا شما قبل بیست سالگی اوردی خوب معلومه پدرت درمیاد 

ن یکی بیست یکی بیست و یک

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
ن یکی بیست یکی بیست و یک

خوب خیلی فرق نمیکنی یکی دو سال کمتر چیزی نیس گناه داره دختر ۲۲ ساله دوتا بچه ...خدا برات حفظشون کنه حالا دیگه یه مادری به این چیزا فکر نکن 

خوب خیلی فرق نمیکنی یکی دو سال کمتر چیزی نیس گناه داره دختر ۲۲ ساله دوتا بچه ...خدا برات حفظشون کنه ...

مرسی عزیزم ممنونم 

بخدا کوچیکه داره دندون درمیاره دیشب تادو تب داشت بزرگه هم شکلات خورده بود نمیخوابید ک صد دفعه اشکم دراومد شوهرمم حال مادرش خوب نبود اصلا حوصله نداشت

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
مرسی عزیزم ممنونم  بخدا کوچیکه داره دندون درمیاره دیشب تادو تب داشت بزرگه هم شکلات خورده بود ن ...

دیگه تویی و دوتا بچه نمیدونم کسی هست نزدیکت که کمکت کنه یا نه مثلا چند ساعت بچه هارو نگهدارا یا بیاد پیشت خیلی کمک میکنه این 

دیگه تویی و دوتا بچه نمیدونم کسی هست نزدیکت که کمکت کنه یا نه مثلا چند ساعت بچه هارو نگهدارا یا بیاد ...

اره مادرم و مادرشوهرم کمکم میکنن خدا خیرشون بده

همه همینو میگن ولی میدونی چاق شدم از خودم بدم میاد حس خوب ب خودم ندارم تو این سن هیچ مهارتی ندارم جز ...

یه سر برو مطب دکتر نازایی اونوقت بچه هاتو محکم تو بغلت میگیری و از خدا تشکر میکنی..بخدا چشم انتظاری سختتره از سرو صدای بچه و خونه به هم ریخته

منم قبلا فکر میکردم مادر جوونتر یعنی حوصله و آرامش بیشتر. 

بعد فهمیدم به سن خیلی ربطی نداره بعضی ها ذاتا صبور و خوش اخلاق و با آرامش هستن. بعضی ها هم کم حوصله و عصبی. البته محیط اطراف و آدمهای اطراف مادر هم تو روحیه و اعصاب و اخلاقش خیلی موثرند.

یه سر برو مطب دکتر نازایی اونوقت بچه هاتو محکم تو بغلت میگیری و از خدا تشکر میکنی..بخدا چشم انتظاری ...

منم ی مدت حدود یکسال چشم انتظار بودم