2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 39 پست
جنوب کشور من رفتم 

شما ازمایش ژنتیک انجام دادین مشکل ژنتیکی داشتین ؟

ما توی افراد درجه یک مسکلی نداریم فقط از اقوام درجه دو یه نفر مسکل داره به نظرت ازمایش بدم یا نه اینقد هزینه نکنم؟

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهران بهم گفت ۱۵ ولی کرمانشاه ۱۲

شما ازمایش ژنتیک انجام دادین مشکل ژنتیکی داشتین ؟

ما توی افراد درجه یک مسکلی نداریم فقط از اقوام درجه دو یه نفر مسکل داره به نظرت ازمایش بدم یا نه اینقد هزینه نکنم؟

شما ازمایش ژنتیک انجام دادین مشکل ژنتیکی داشتین ؟ ما توی افراد درجه یک مسکلی نداریم فقط از اقوام در ...

دکتربایدتشخیص بده نیاز داری یانه منم خواهرزادم مشگل داشت خودمون ندارم 

ما تو اقوام درجه یک مشکلی نداریم دکتر چیز خاصی نگفت گفت ریسکش برای شما ۸ درصد یا ۶ درصد نمیدونم حالا هزینه کنم یا نه هزینه اش زیاده

الان نگاه کردم فک کنم نوشته ۵ درصد نمیدونم چیکار کنم فقط مشکل اینه که اقوامیم

شما ازمایش ژنتیک انجام دادین مشکل ژنتیکی داشتین ؟ ما توی افراد درجه یک مسکلی نداریم فقط از اقوام در ...

ببین عزیزم اینکه ازمایش بدی یا ن مشاور و خودتون باید تصمیم بگیرین ولی من سه سال پیش مشاور گفت نمیخاد اما ب اصرار خودمون کاریوتایپ و ایمنی و انعقادی انجام دادم چون حوصله سقط مجدد نداشتم، با شوهرمم اقوام هستیم

خداروشکر ازمایش مشکل نداشت پیش چن تا دکتر رفتم اما یه دکتر اصلا ازمایشام نگاهم نکرد گفت امپول انوکسا و شیاف و اسپرین از اول تا اخر حاملگی مصرف کن منم گفت مصرفش بهتر تا استفاده نکردنش ک خداروشکر جواب داد

ازمایشگاه مرکز جنوب شیراز برای ما گفت نفری ۱۲ تومن نمیدونم جای مناسب تر هست یا نه

سلام ازمایش دادین جوابش اومده

چه نسبتی باهم دارین

مشکل ژنتیکی هم تو فامیل داشتین

سلام ، من پارسال آزمایش NGS, دادم نفری ۱۲ میلیون، جوابش ۶ ماه بعد اومد، ۱ دونه ژن مشترک بیماری زا دا ...

سلام شما تو این 6 ماه اقدام به بارداری نکردین؟ من ازمایش ژنتیک wesکه ژن ها را بررسی میکنن مثل ازمایش شما اما الان قصد بارداری دارم نمیدونم کار درستی هست یا نه صبر کنم جواب بیاد.شما بعد از اینکه جواب ازمایشتون اومد باز نیاز شد ازمایش بگیرن ازتون ؟

سلام ازمایش دادین جوابش اومده چه نسبتی باهم دارین مشکل ژنتیکی هم تو فامیل داشتین

دادیم هنوز جوابش نیومده نسبت فامیلی داریم شما میخواین ازمایش ژنتیک بدین؟

سلام شما تو این 6 ماه اقدام به بارداری نکردین؟ من ازمایش ژنتیک wesکه ژن ها را بررسی میکنن مثل ازمایش ...

صبر کن تا جوابش میاد، اون موقع تازه میخاستیم عقد کنیم. ولی الان باردارم، اتفاقا قراره فردا برم آزمایش cvs بدم ببینم جنین اون ژن مشترک رو داره یا نه.