2777
2789

سلام و عرض ادب.شبتون بخیر

خانمای گلی که در جریان فروشگاه من نیستن اینجا یه توضیح مختصر میدم و کاملش تو تاپیک جامع محصولاتمه که لینکشو براتون میذارم.

عزیزای من اون چیزی که قبل از عید ضروریه و اکثرا تهیه میکنن و مورد نیازه یکی لوازم شوینده هست،یکی لوازم مراقبتی و ترمیمی پوست و مو و دیگری لوازم آرایش.

✅️لوازم شوینده شرکت ما شامل انواع شوینده ها،اسپری ها و واکس های خودرو،انواع محصولات نانو که خیلی پرطرفدارن،چند منظوره ها،چربی زدا ها،رسوب زدا ها و براق کننده های شیرآلات،اسپری چوب و.... .هست و خودتون میدونید توی هرخونه ای بودنشون ضروریه

✅️لوازم مراقبتی شامل انواع شامپو،صابون،سرم، کرم،تونیک،ماسک و... برای برطرف کردن مشکلات پوست و مو هست که اکثرا قبل از عید به فکرش هستید

✅️لوازم آرایش هم هرچی که مورد نیازتون باشه و بخواید.

اکثرا محصولات مارو میشناسید و اما خبر مهم اینکه👇👇👇👇📢📢📢📢📢📢

به مناسبت روز مادر براتون تخفیف گذاشتیم و محصولاتمون با قیمتهای عالی تو این یک هفته به فروش میرسه.کافیه قیمتارو با جاهای دیگه مقایسه کنید و خودتون تفاوت رو ببینید🥰

پس خانمایی که این محصولات مورد نیازتونه و میخواید قبل از عید تهیه کنید و میخواید تخفیف روهم از دست ندید منتظرتونم🥰🥰🥰

لینک تاپیک جامع برای مشاهده لاین های مختلف محصولات👇👇👇👇

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12648365&slug=کیا-دوست-دارن-به-خودشون-و-پوست-و-موشون-برسنبیاید-که-امشب-شب-شماست&postId=321951238

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰